USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До міста найкрасивіших дівчат знову завітав Віктор Павлік

19 Квітня 2015 19:00
До Луцька, аби потішити шанувальників якісною та чуттєвою музикою, із концертом приїхав Народний артист України, та просто улюбленець представниць прекрасної статі Віктор Павлік.

Почути нові та до болю знайомі пісні шанувальники артиста мали змогу учора, 18 квітня, у пабі «Лучеськ».

Так, зважаючи на вщент заповнений зал, бажання сповна насолодитися виступом співака було у чималої кількості меломанів, серед яких можна було зустріти чоловіків і жінок, хлопців та дівчат.
Зокрема, у більшості послухати життєві, сповнені щирими емоціями пісні про кохання прийшли пані та панянки.
Саме про представниць прекрасної половини людства артист співає: «Ти недописана, книга моя. Ти моє небо, повне дощу. Ти моє макове поле. П’яниш і вбиваєш».
Також концерт відвідала велика кількість представників ЗМІ
Фотографи
й навіть депутатка Луцької міської ради Олена Голєва.
Зокрема, до щему в грудях вразила пісня «Годинник», присвячена пам’яті вічно живого для сердець українців Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка). Вона не лише розворушила болючі переживання з приводу непоправної втрати народного улюбленця, а й нагадала про існуючі в країні проблеми.
«Чую, брате, шо буде війна. Холодна і мокра, довга і зла. Квадратні на круглих будуть іти, за то шо ті рівні, як їх не крути», - свого часу співав Кузьма, а тепер Віктор Павлік.
До слова, кожна пісня супроводжувалась неабиякими емоціями, що виявлялися на обличчі співака, який завжди пропускає кожен твір та почуття, змальовані у ньому, крізь самого себе.
Однак, якщо жінки захоплено споглядали на вбраного у патріотичну вишиванку артиста, то чоловіки не могли відвести очей від симпатичної та харизматичної бек-вокалістки.
Під час концерту напрочуд вдало поєднувались швидкі та рухливі пісні із мелодійними та романтичними. Не обійшлось і без палких обіймів та повільних танців, зокрема, під чуттєві композиції, як от «Ти подобаєшся мені» та «Ні обіцянок, ні пробачень».
Утім, любителі «погоцати» під так би мовити весільну музику також не залишились осторонь і сповна відірвались під «Шикидим» та «Бджоли, золоті крилечка».
Наостанок, лучани охоче фотографувались з Віктором Павліком, брали у нього автографи, а також довго-довго не відпускали зі сцени.
Навіть після того, як артист зник за кулісами, у залі, де панувала весела й невимушена атмосфера, ще довго із захопленням обговорювали його виступ.
Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що у жовтні минулого року Віктор Павлік уже відвідав Луцьк з концертною програмою «Дай нам, Боже». Кошти, зібрані під час турне Україною, музикант обіцяє віддати воїнам АТО та їхнім сім’ям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 32
боголюбы Показати IP 19 Квітня 2015 19:15
Вообще-то на Украине городом красивых девушек и невест считается Николаев
Маша до боголюбы Показати IP 19 Квітня 2015 21:35
То Павлік так сказав) Мабуть в кожному місті те ж саме каже)
дивився Показати IP 19 Квітня 2015 19:25
Найкрасивіші, як завжди, Ірочка Качан і Таня Грішина. Свіжі, як вранішня роса на пелюстках хризантеми. Тут ніхто не посперечається. А Голєва заховалась за колону і якась така сумна...
Мстислав до дивився Показати IP 19 Квітня 2015 21:37
Гарні, але я б не сказав, що най-най. Бо на кожен товар свій купець)
калькулятор до дивився Показати IP 19 Квітня 2015 23:57
До Голєвої: каса мабуть не дуже, одне пиво хлебчуть.... ні віскаря, ні текіли печалька для такого формату бізнесу, а ск-ки на спустили на переформат...
Анатоль_ до дивився Показати IP 20 Квітня 2015 12:35
Які гарні дівчата- Я ВАС УСІХ ЛЮБЛЮ!!!!
Онотолє до Анатоль_ Показати IP 20 Квітня 2015 15:07
Ага, особливо на другій фотографії )))
теж дивився Показати IP 19 Квітня 2015 19:33
А ті, що чмудять пиво на другому фото, думають: "Билі і ми рисакамі когда-то...". Піднімають бокали за те, що колись були молоді і красиві, а зараз просто красиві. М-да, усе в цьому світі тлінне.
хаха до теж дивився Показати IP 19 Квітня 2015 23:23
на цій світлині впізнаю вчителів Волинського обласного ліцею-інтернату:)
анонімус Показати IP 19 Квітня 2015 21:29
уМиколи краще б за меню взялись і обслуговування підтягнули замість ото звьозд запрошувать
анонімус 2 до анонімус Показати IP 19 Квітня 2015 23:58
то точно...!!!
Анонім до анонімус Показати IP 20 Квітня 2015 08:37
"У Миколи" тепер став "Лучеськ".
Льолік Показати IP 19 Квітня 2015 23:55
"Так, зважаючи на вщент заповнений зал, бажання сповна насолодитися виступом співака було у чималої кількості меломанів, серед яких можна було зустріти чоловіків і жінок, хлопців та дівчат". А чого ж забули про дідусів та бабусь, матусів і татусів?)
правдиве око Показати IP 20 Квітня 2015 00:09
запрошення виконавців до пАбу-клюбу ще не гарантія успішності та процвітання закладу... їсти - одні вареники пхати у себе і запивати пивом... попри оновлення пабу організація обслуговування йде в мінус. Погрались з меню та зробили набагато гірше. собі. Запрошуйте й далі співаків.. може хто ще пива не пив під мюзік.
не пацик Показати IP 20 Квітня 2015 04:54
а що дійсно так весело на діда павліка дивитися ? дівчата красуні але напхатися вареників і запити хімічним пивом можна булоб і дома-хоча неромендовано : пхати в себе вареники а пиво пити шкідливо ? як і невиважено в такий тяжкий час коли кожен день хоронять бійців а багато ще в полоні веселитися ? павлику до дупи а ле ми не всі павлики : е ж багато хто поважав СКРЯБІНА а він не палик це точно : гарантую це була дуже щира і чесна людина Скрябін :
мішка до не пацик Показати IP 20 Квітня 2015 08:30
а в тебе як справи з головою? Якшо багато в полоні, то що, ходиш в чоній хустці і вмимаєшся слізьми щодня? Чи подай підкинув хоч 10 грн хлопцям на передовій? навіщо ця мляцька безкінечна скорбота і подвійні стандарти. не будь ханжою та занудою.
Анонім до мішка Показати IP 20 Квітня 2015 11:13
мішка тебе дурний піп хрестив а над тобою штани спустив : мішка-мішка чухай разом з дідом павликом поводиром сиротам гроші збирати
не пацик до мішка Показати IP 20 Квітня 2015 11:18
я не анонім -текст мій вибач міську чи мішка
Петро Показати IP 20 Квітня 2015 08:04
У кожної групи людей є свій улюбленець. Це залежить від смаків і інтелекту. Хтось поспішає в салон аргентинського танцю, хтось - подивитись драму 18-го століття в академічному театрі, хтось - на концерт української пісні, хтось - на вечір поезії, хтось - в ліс, щоб напхати свій шлунок польською свининою, викормленою на отруйних преміксах у вигляді "шашлика" і т.д. Ті обличчя, що на світлинах в цьому так званому пабі, свідчать самі за себе. Там зібрались люди, які відповідають таланту і розвитку цього "улюбленця" представниць прекрасної статі. І обличчя самого співака ніколи не сяяло і не сяє розумом. А щодо напівприсутності там пані Голєвої (вона стоїть і на обличчі в неї написано про якість і оцінку цього збіговища), то, очевидно, вона зайшла туди не на вареники і синтетичне пиво, яке доброджує в животі, а подивитись, як роблять люди і як це треба зробити, щоб було красиво. 100%! Немає сумніву, що вона зробить.
калян до Петро Показати IP 20 Квітня 2015 08:31
ну вилив ти відро помий, але в першу чергу ти цим принижуєш себе, і показуєш власну недалекість і купу комплексів
каляну Показати IP 20 Квітня 2015 08:39
Видно, що ти калян. Навіть представлятись не варто. І далекість твою видно, і відсутність комплексів. Калян з усіх боків.
хаха Показати IP 20 Квітня 2015 09:45
Сашка Фест спалився ))))) фото - все гмо! нащо тих 800 фоток якщо вони галімі ?!?! 5-10 макс. для рівня такого! земля прижков гуляє веселиться
меломан до петра Показати IP 20 Квітня 2015 10:25
а чому напівприсутності ГОЛЄВОЇ ? Вона там присутня завжди бо це її бар! А думає вона чи наторгують грошей варениками (хочу сказати смачними, бо їв) та пивною дошкою, яку неможливо їсти бо все пропитане олією в якій жарять всі продукти і все виходить на один смак! Перезагружали кухню перезагружали і не догрузили. А обслуговування це окрема тема... (-)!!!
не пацик Показати IP 20 Квітня 2015 11:17
Голева завжди була красуня :- шляхетна-розумна-сексуальна-приваблева- освічена :-цнотлива жінка мріі- шкода що живе в луцьку : така красуня вже повина жити в кийові-якщо забажае засватаю
калян до не пацик Показати IP 20 Квітня 2015 14:44
дуже шкода, що ти скурив букварика за школою, а міг бути грамотним, і піднятися вище працівника радгоспу "Перемога"
Не пацику Показати IP 20 Квітня 2015 11:37
Голєва - шляхета, а ти не шляхетний. Київ, як і Луцьк, переповнений сумськими, волинськими, чернігівськими і житомирськими полішуками. І вони, начитавшись по складах оголошень на стовпах, вважають себе шляхетними і розумнішими за тих, з ким вони в дитинстві місили босими ногами коровячі кізяки. Не дай боже з пана хама - прислівя на вічність. Очевидно, ти - київський полішук з Рудки Щетинської чи з Стовбихівки і звешся альоною чи едуардом?
не пацик до Не пацику Показати IP 20 Квітня 2015 11:49
ні я вже з гараджі -відповісти тобі так шляхетно неможу :-кістками гримаю : а що до пані Голіевое я думки неміняю
До непацика Показати IP 20 Квітня 2015 12:03
цнотлива голєва і має дітей..))))))))
майдан Показати IP 20 Квітня 2015 12:15
Поясніть цьому полішуку значення слова "цнотлива" і виправте слово "прЕваблива".
не пацик до майдан Показати IP 20 Квітня 2015 13:44
я незаперечую : приваблива -охайна-симпатична -розумна украінська жіночка :- яких тисячі на волині а Голева одна ! -вже легше кріптографу ?
нонсенс Показати IP 20 Квітня 2015 12:26
Голєва, зі слів троля, непорочна як Діва Марія. Народила троє дітей (дай їм, Боже, здоровя), і залишилась цнотливою. Кому вона подарує свою цноту? Чи не залицяльнику з Києва?
пр Показати IP 20 Квітня 2015 16:31
Дддааа новость века)))ГриШИНА и КакЧан ну займитесь семьёй, подобреете)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus