USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцьк – місто найкрасивіших дівчат», - Віктор Павлік

27 Жовтня 2014 11:53
У Луцьку з концертною програмою «Дай нам, Боже» виступив відомий український артист Віктор Павлік. Кошти, зібрані під час турне Західною Україною, музикант обіцяє віддати воїнам АТО та їхнім сім’ям. Лучани досить гаряче зустріли улюбленого виконавця. Так, увесь виступ артиста супроводжувався бурхливими оплесками, оваціями та навіть танцями. Почувши знайомі пісні, глядачі не соромились їх підспівувати.
Цікаво, що під час виступу у Віктора Павліка вийшла з ладу гітара, однак артист, паралельно розмовляючи із глядачами, вправно полагодив інструмент за лічені хвилини:

«От тобі й на! Зламав гітару! Ні, ну співати я буду, але такого гарного соло, певно, вам вже не заграю. А так хотів! Буду з вами говорити і ремонтувати гітару… О, дивіться, вона вже грає», - жартома звернувся артист до глядачів у залі.
Варто зазначити, що протягом усього концертного часу музикант не припиняв щирого інтерактивну з шанувальниками.

«Я жартую, я такий жартівник», - частенько повторював він після дотепної репліки.
Також Віктор Павлік зауважив, мовляв, Луцьк – це місто, де живуть найкрасивіші у світі дівчата. І, хоч усі розуміли, що співак, ймовірно, каже це у кожному місті країни, аби потішити прекрасну половину людства, однак, дівчата та жінки по-справжньому щиро усміхалися.
Наприкінці концерту, артист подякував усім, хто допоміг реалізувати виступ у Луцьку, а також попросив найщиріших оплесків для «нашого генерального продюсера Господа Бога».

Сьогодні ж, 27 жовтня, Віктор Павлік тішитиме своїми піснями рівнян.

До слова, вартість квитків на концерт коливалась від 80 до 150 гривень.

«Прийшла на концерт, аби відпочити душею та послухати щирих українських пісень. Вдалося! Патріотизм та любов до України та Бога звучить й цих піснях. Велику повагу заслуговує те, що кошти, зібрані під час концерту, підуть на допомогу воїнам АТО та їхнім сім’ям. Хай допомагає Бог Віктору Павліку у цій добрій справі», - каже одна із шанувальниць творчості Павліка, педагог однієї із луцьких шкіл Лілія Моцкус.
Виступ музиканта не залишив байдужою і лучанку Людмилу Денисюк, яку на концерт українського виконавця запросила донька:

«Пісні Віктора Павліка від початку й до кінця пройняті любов’ю до Бога та мами. Мелодійні українські пісні він виконав дуже майстерно, а композиції про маму проймають до глибини самої душі. Велика подяка щирому, дотепному, жартівливому та професійному артисту за гарні хвилини відпочинку», - додає жінка.

Варто зазначити, що лучани довго не хотіли відпускати співака зі сцени. Тож, Віктор Павлік виконав ще декілька пісень на біс, після чого глядачі провели його із зали, стоячи.


Підготувала Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
вова Показати IP 27 Жовтня 2014 11:54
кожна по своемо гарна і дівчина і жінка і бабуся жінки це святе
хм Показати IP 27 Жовтня 2014 12:09
Тіпа підлизнув, шарлатан
отець Микола Чекушка Показати IP 27 Жовтня 2014 13:34
А якому богу молиться ? Клоун Посольства Божого.
Сестра Марія до отець Микола Чекушка Показати IP 30 Жовтня 2014 16:30
Не грішіть, бо за кожне пусте слово будете відповідати перед Богом, Ісусом Христом!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus