USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На Волинь приїхав призер Олімпіади в Афінах та Пекіні

9 Червня 2014 09:00
Волинь втретє приймала Міжнародний турнір із дзюдо «Кубок Шацьких озер».

Близько 200 юнаків з Києва, Ужгорода, Рівного, Луцька, Ковеля, Любомля, Шацька, а також з білоруських міст Бреста і Івацевичів боролися за медалі турніру у Шацьку. Організатори зазначають, що через складну політичну ситуацію в країні не змогли приїхати ще сім білоруських команд та дві з Росії. У змаганнях взяли участь юнаки трьох вікових груп: 2001-2002 р.н., 2003-2004 р.н. та 2005 р.н.

"Ми стараємося брати участь в багатьох змаганнях різного рівня, делегуємо своїх спортсменів на турніри і радіємо кожній медалі для Волині", - розповідає виконавчий директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич. "Своєю чергою, ми повинні теж гарно приймати наших друзів з інших регіонів країни і з-за кордону на своїх домашніх турнірах. Шацькі озера є окрасою Волині, тому ми вже втретє проводимо цей турнір. Всі гості їдуть тільки з позитивними емоціями", - додає він.

Найбільше медалей завоювали якраз шацькі дзюдоїсти. Місцеві вихованці школи «Торнадо» вибороли 20 медалей. Любомль, минулорічний лідер медального заліку, став другий. Третє загально командне місце посів Луцьк.

Почесними гостями змагань були призер Олімпійських ігор Роман Гонтюк та призер чемпіонату світу Геннадій Білодід. Після змагань зірки дзюдо провели для дітей майстер-клас. Гонтюк розповів, що радий, що в невеличкому волинському містечку дзюдо доросло до такого високого рівня за короткий час. З його слів, це - тільки початок і тепер охочих займатися цим спортом буде більшати кожного дня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus