USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

До складу яких комісій у Волиньраді увійшли «укропівці»

11 Грудня 2015 15:00
Депутати Волинської обласної ради від партії УКРОП визначились, у складі яких постійних профільних комісій працюватимуть.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання чергової сесії облради, що відбулась 8 грудня.

Так, до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю увійшов депутат від «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП», радник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Курилюк.

Разом із тим, до складу так званої «освітньої» комісії увійшли головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний та заступник голови правління фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», завідувач кафедри української літератури, професор Ірина Констанкевич. Очолив комісію з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім`ї, молоді, спорту та туризму ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук.

Окрім цього, серед 9 членів комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики обрали двох «укропівців» – завідувача кафедри фінансів Луцького національного технічного університету, доктора економічних наук Ірину Вахович, а також декана Інституту економіки та менеджменту Східноєвропейського національного університу імені Лесі Українки Любов Ліпич.

До «майнової» комісії також увійшло два «укропівці» - директор департаменту ліквідаційних процедур ПАТ «Західінкомбанк» Віктор Радчук та очільник Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов.

Членами постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв`язку, паливно-енергетичного комплексу архітектури, будівництва та ЖКГ стали підприємці Микола Бущук та Сергій Леонтьєв, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик.

Керівником постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров`я, материнства та дитинства обрали «укропівця», хірурга Волинської обласної клінічної лікарні Олександра Зінчука. Також до складу комісії увійшли очільник «Спілки ветеранів Афганістану» у Волинській області Григорій Павлович та директор Камінь-Каширського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анатолій Філюк.

У комісії з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій працюватиме депутат від УКРОПу, заступник декана факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Надія Хвищун, а в «екологічній» – голова Ківерцівської районної партійної організації «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП», підприємець Олександр Омельчук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 26 листопада 2016 року Ігоря Палицю обрали головою Волинської обласної ради. За нього віддали голоси 39 із 64 депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Чурило Показати IP 11 Грудня 2015 15:18
У всіх найважливіших комісіях. Невже в області запанує порядок?
Анонім до Тарас Чурило Показати IP 11 Грудня 2015 16:23
так,як в Одеській області.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Грудня 2015 18:09
Извини, но Волынь - это не Одесса. Ведь на Волыни нет единственного на теренах Неньки морского порта.
Волинянка до Анонім Показати IP 11 Грудня 2015 23:36
Але є митниця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus