USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Латають ями: у Луцьку дороги готують до зими

11 Листопада 2022 11:19
У різних частинах Луцька наразі триває ямковий ремонт. 10 листопада ремонтники працювали на вулиці Федорова.

Як розповів керівник міського департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк, цього тижня у Луцьку також залатали ями на вулиці Ярощука, Степана Бандери та Винниченка, інформує Суспільне.

За сприятливої погоди, каже головний комунальник, роботи продовжать: «Заплановано ще роботи на вулиці Володимирській, на вулиці Львівській, на проспекті Відродження, на багатьох інших вулицях. Так само виконуються роботи у приєднаних громадах».
Полотну на вулиці Федорова, за яке комунальники взялися 10 листопада, приблизно 35 років, розповів інженер підрядної фірми Павло Киричук. З моменту забудови ця дорога не ремонтувалася.
«Нам поставлені задачі вирізати ямки, які виникають під час експлуатації. Глибина їх в нас буде 8 сантиметрів. Якнайменше кожна латка буде служити рік. Саме полотно вулиці Федорова є в такому експлуатаційному стані, як усі вулиці міста», – каже інженер.
Скільки ямковий ремонт коштуватиме міському бюджету – поки невідомо. Рахунки підрядник виставляє після завершення усіх робіт, каже керівник департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

«Якщо взяти цілий рік, то це близько 30-40 мільйонів. Нам треба максимально забезпечити на зимовий період комфортні умови пересування. Я думаю, що зимовий і весняний період, звичайно що, воно простоїть», – зазначив Микола Осіюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus