USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чи готові до виборів депутата облради у Старовижівському окрузі

26 Січня 2015 15:27
Приміщення, техніка, транспорт – усе необхідне є для успішного проведення виборів на Волині. Чиновники запевняють, що комісії вже сформовані, а кандидати зареєстровані.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації з підлеглими та керівниками правоохоронних структур Волині сьогодні, 26-го січня.

Як розповідає керівник апарату Волинської ОДА Дмитро Дубняк, на ці вибори передбачено 383 тисячі гривень.

«На округ передали техніку, тепер усі приміщення відповідають вимогам законодавства. Окрім цього, відбулися навчання членів дільничних виборчих комісій. Людям вже передали запрошення на вибори. Щодо транспортного забезпечення, то ДВК уклали договори з приватними перевізниками», - поінформував Дубняк.

Нагадаємо, що вибори депутатів Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 27 відбуваються тому, що представник цього регіону Ігор Гузь набрав найбільшу кількість голосів під час позачергових парламентських виборів в ОВО №19 і став народним депутатом України.

Губернатор закликав учасників виборчого процесу не порушувати закони України.

«Зауважу, що зараз посилено відповідальність за підкуп виборців. Тому звертаюся до учасників виборчого процесу, щоб не створювали ситуації, які передбачають відповідальностб», - наголосив Володимир Гунчик.

Проміжні вибори депутатів Волинської обласної ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 27 відбудуться 1 лютого 2015-го року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus