USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До Дня Конституції у центрі Луцька «трави по коліна» не буде?

15 Червня 2009 12:33
Урочистості з нагоди Дня Конституції відбудуться 26 червня у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Про це йшлося під час наради у заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука з підготовки та відзначення в області 13-ї річниці Конституції України, – 15 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Святослава Кравчука, передбачається надіслати запрошення для участі в урочистостях. Найбільше запрошених буде з Луцького району – 400 осіб. Ще 200 запрошень отримає Луцька міська рада. Делегації з інших районів Волині не передбачається.
 
На початку урочистих зборів має виступити викладач Волинського національного університету імені Лесі Українки з доповіддю, присвяченою святу. Опісля матимуть слово керівництво Волинської області, міста Луцька та Луцького району. Передбачається, що буде організована почесна варта та покладання квітів до пам’ятників в обласному центрі.
 
Після урочистої частини відбудеться концерт, у якому візьмуть участь колективи Луцького району.
 
Пан Кравчук наголосив, що влада Луцька має потурбуватися про благоустрій території біля облмуздрамтеатру, щоб там не було «трави по коліна».
 
Крім того, Святослав Кравчук запропонував організувати у фойє виставку драмтеатру, присвячену Дню Конституції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus