USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

До Дня Незалежності драмтеатр засяє, як нова копійка?

26 Травня 2008 23:05

Як повідомили «Волинським новинам» 26 травня у прес-службі голови Волинської облдержадміністрації, до 24 серпня мають бути завершені роботи з облаштування одягу сцени та ремонту підлоги у Волинсьому облмуздрамтеатрі. Про це йшлося під час наради в заступника губернатора Василя Дмитрука.
Під час наради за участю генпідрядника ВАТ «Луцьксантехмонтаж» Віктора Чорнуха, проектантів та директора обласного академічного муздрамтеатру Богдана Берези розглянули питання проведення капітального ремонту театру. Облдержадміністрація рекомендувала виділити кошти з обласного бюджету на підтримку об’єктів комунальної власності, в тому числі і драмтеатру. Депутати під час сесії Волиньради підтримали цю пропозицію і виділили на реконструкцію театру 700 тисяч гривень.
«До 24 серпня роботи з облаштування одягу сцени, ремонту підлоги мають бути завершені», – зазначив заступник голови Волинської ОДА Василь Дмитрук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus