USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До генерального прибирання Луцька долучилися не всі?

19 Серпня 2009 15:00
Представники підприємств та установ міста вислухали останні настанови заступника міського голови Бориса Сороки перед заключним загальноміським санітарно-екологічним днем, який відбудеться 21 серпня. Про це 19 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Борис Сорока під час зустрічі з представниками підприємств та установ міста прозвітував про результати попередніх загальноміських санітарних днів, які відбувалися 7 і 13 серпня. За цей період вдалося упорядкувати центральні вулиці міста, парк імені 900-річчя Луцька, частину Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, проспект Грушевського, Соборності, Молоді та інші вулиці.
 
За участь у екологічних акціях заступник міського голови подякував підприємствам «Луцьк-автодор», «Нова Лінія», «Волиньзовнішторгхліб», працівникам Луцького педколеджу, зоопарку та іншим. Також пан Сорока нагадав, що наводити благоустрій у Луцьку із косою вийшов сам очільник міста. «Однак не всі керівники послідували прикладу міського голови», – зауважив посадовець.
 
На останній санітарно-екологічний день, п’ятницю 21 серпня, запланували прибирання Центрального парку, вулиць Гнідавської та Шухевича, Потебні, 8 Березня та інших. Також приведуть до належного вигляду дорожні знаки при в’їзді у місто. Крім того, починаючи із сьогоднішнього дня, КП «Зелене господарство» зобов’язали розпочати очистку меліоративних каналів, щоб уже 22 серпня підняти у них рівень води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus