USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

До Євро-2012 на Волині хочуть зробити велике прання

17 Жовтня 2011 15:06
На в’їзді до області і кожного волинського району до футбольного чемпіонату Євро-2012 планують встановити двомовні вивіски районів, а офіціантів навчити говорити англійською.
Про це йшлося 17 жовтня під час оперативної наради в голови ОДА Бориса Клімчука.
Губернатор зазначив, що має відбутися «велике прання» в області, починаючи від в’їзду до область. Тут мають бути вивіски і мапа написана двома мовами – англійською та українською.
«І ресторани, і підготовка офіціантів мовна, і інформація відповідна, і освітлення під’їзду і від’їзду до ресторану і АЗСка, яка по дорозі стоїть, повинна бути приведена до потрібного вигляду, бо вони в нас різні», - зазначив Борис Клімчук.
«Нарізайте конкретні завдання по кожному придорожньому об’єкту. Треба три фонарі доставити – пишемо: «доставити три фонарі», чотири – значить чотири, 17 – значить 17. По кожному мають бути нарізані завдання. Одні з завдань, які випливають з безпеки подорожуючих, автомобілістів, туристів, тобто обов’язкові до виконання. Інші – рекомендаційні», - додав губернатор.
Знаки районів також повинні, за задумом керівництва області, мати належний вигляд, містити туристичні мапи, майданчики для подорожувальників.
«Авралів не буде, буде системна нормальна робота. Область треба приготувати, дороги треба приготувати, інфраструктуру слід приготувати. Це буде вигідно всім. Ясно, так? Тоді євро для нас «не будет цвета неажиданности». Прийде нормально і відійде нормально», - каже Клімчук.
Нагадаємо, що звістка про те, що Україна прийматиме футбольний чемпіонат стала відома ще у 2007 році. Чемпіонат стартуватиме влітку 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ХААх Показати IP 17 Жовтня 2011 16:56
А де ті гроші, які євросоюз виділив на ці напрямки блаагоустрою???? він не сказав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus