USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«До кінця року блакитний вогник запалає в оселях 15 тисяч волинських селян», – Олійник

10 Вересня 2009 14:51
42 мільйони гривень надійде до кінця року на добудову підвідних газопроводів у Волинській області. Про цеу коментарі «Волинським Новинам» розповів народний депутат України Віктор Олійник.
 
Однією з найболючіших проблем на Волині залишається питання завершення будівництва підвідних газопроводів. Для багатьох сіл підведення газогонів перетворилося на нездійсненну протягом багатьох років мрію, хоча до завершення будівництва залишилося декілька кроків.
 
У липні урядом Юлії Тимошенко з метою вирішення питання добудови підвідних газопроводів у сільській місцевості було прийняту відповідну Програму. Нею передбачено до кінця 2009 року виділити понад 600 мільйонів гривень для  будівництва підвідних газопроводів із високим рівнем готовності.
 
Аби вивчити стан виконання Програми на Волині, 9 вересня народний депутат Віктор Олійник зустрівся з керівництвом НАК «Нафтогаз України». Під час розмови було підтверджено, що до кінця року на завершення будівництва підвідних газопроводів у Волинській області передбачено виділити понад 42 мільйонів гривень. Це найбільша за останні роки сума, що виділяється на будівництво сільських газогонів. Ці кошти дадуть можливість завершити будівництво 62 газопроводів у Володимир-Волинському, Ківерцівському, Маневицькому, Локачинському, Іваничівському, Луцькому, Старовижівському та інших районах Волині. Майже 15 тисяч волинських селян отримають можливість запалити довгоочікуваний «блакитний вогник» у своїх оселях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Вересня 2009 09:39
Вітя ,ти хоч себе поважай і подума йпро своє майбутнє!БЮТманів скоро (після наступних виборів)вже нікуди не братимуть навіть за великі гроші!Досить брехати про юлині здобутки.Замість того ,щоб розвивати свої газові родовища та енергозберігаючі технології ,Юля викидає наші бюджетні кошти на московський газ!А такі як ти холуйчики та лакейчики їй допомагають ,підгавкуючи
Анонім Показати IP 15 Вересня 2009 11:38
Від імені жителів села Красностав дякую за газопроводи. Пане аноніме, а ви живете з газом ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus