USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

До кінця року на Волинь надійде 150 тонн «гуманітарки»?

27 Листопада 2008 12:43
Заявки від представницьких благодійних місій Німеччини, Великої Британії, Норвегії, Ірландії, Канади, Ізраїлю щодо отримання дозволів на безмитне ввезення речей на територію України, які мають надійти на Волинь, будуть подані до Кабінету Міністрів України. Про це йшлося під час засідання комісії облдержадміністрації з питань гуманітарної допомоги за участю заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука, – 26 листопада повідомляють «Волинські Новини».
До кінця 2008 року планується отримати для благодійних організацій та соціальних установ Волинської області понад 150 тонн гуманітарного вантажу. Заявки від представницьких благодійних місій Німеччини, Великої Британії, Норвегії, Ірландії, Канади, Ізраїлю щодо отримання дозволів на безмитне ввезення речей на територію України будуть подані до Кабінету Міністрів України.
За повідомленням головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю ОДА, Святослав Кравчук зазначив, що вже у січні 2009 року комісія проведе перевірку та оприлюднить інформаційний звіт про використання цієї гуманітарної допомоги всіма юридичними особами, між якими і був проведений розподіл речей попереднього використання. «Тут є багато моментів, які не просто пов’язані з одягом чи речами, адже існує постанова Кабміну про заборону безмитного ввезення речей, що були у вжитку, з-за кордону. Тому органи влади на місцях повинні у наступному році проконтролювати використання розмитненої допомоги серед місцевих установ», – підкреслив заступник голови облдержадміністрації.
 Благодійники забезпечать обласну психіатричну лікарню матрацами, ФАПи Іваничівського району – велосипедами, одну з районних лікарень Волині – медичною технікою на суму 43 тисячі 700 доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 14:15
Це якій "розумній" потрібно бути щоб підписати постанову КМУ про заборону ввезення допомоги в період кризи.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 14:38
Варто було б прочитати постанову КМУ перед тим, як бідкатися. Заборона стосується лише текстилю, який був у вжитку, що ввозиться на територію України для подальшої переробки - не для продажу. Спокійно. Бутіки будуть жити! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus