USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька прибув Кубок УЄФА

4 Червня 2008 21:52
Як повідомляє репортер «Волинських новин», капітан пітерського «Зеніту» Анатолій Тимощук таки привіз до Луцька один із головних футбольних трофеїв – Кубок УЄФА.
Візит дорогих гостей розпочався з Луцького замку. Капітан пітерського «Зеніту» Анатолій Тимощук ніс Кубок у руках у супроводі чиновників обласного та міського рівня. Видатний футболіст у промові висловив подяку всім землякам за підтримку, яку він відчував далеко за межами малої батьківщини. Далі виступив губернатор Волинської області Микола Романюк, який окрім поздоровлень, зазначив що Анатолію Тимощуку було присвоєно Президентом звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту. Окрім того, як зазначив губернатор під час продовження урочистостей на стадіоні «Авангард», першому тренеру капітана «Зеніту» Володимиру Байсаровичу присвоєно звання заслуженого тренера України.
Власне, на стадіон футболіст прибув у супроводі місцевих байкерів. Під звуки оркестру та овації публіки на трибунах відомий футболіст з’явився на полі разом із Кубком. Цікаво, що він вийшов із шарфом із написом «ФК«Волинь»  та підняв його над головою. Опісля офіційних промов та вітальних слів лучани мали змогу взяти підпис у капітана пітерського «Зеніту» та сфотографуватися біля Кубка УЄФА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus