USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До матчів ми підходили не дуже «свіжими», - Масло про збір «Волині»

4 Лютого 2013 16:06
Втома від тренувань була одним із факторів, що вплинули на результати контрольних матчів ФК «Волинь» під час перших зборів луцької команди.

Таку думку словацький захисник лучан Ян Масло висловив у інтерв’ю виданню «Український футбол».

Підбиваючи підсумки перших зборів ФК «Волинь», Ян Масло розповів, що результати контрольних матчів під час перших зборів були не надто вдалими, ймовірно, тому, що безпосередньо до матчів гравці підходили не дуже «свіжими». «Слід враховувати такі фактори, як нашу втому від тренувань», - додав оборонець ФК «Волинь».

Та й для тренера луцького клубу Анатолія Демяненка, за словами Масло, головним було не те, як зіграють футболісти, а те, щоб вони тренувалися з повною самовіддачею. «Рахунок на табло вийде на перше місце вже тоді, коли поновиться чемпіонат», - зазначив захисник.

Нагадаємо, під час першого збору ФК «Волинь» у Туреччині лучани програли у спарингах із ФК «Генчлербірлігі» з Анкари та загребському «Динамо».

Мовляв, на першому зборі спортсмени чимало часу витрачали на пробіжки і займалися в тренажерному залі. «Другий етап, вочевидь, буде ще більш насиченим спарингами, а ми частіше «спілкуватимемося» з м’ячем», - припустив Ян Масло.

Нагадаємо, на другий збір «волиняни» полетіли 30 січня.

Щодо «підсилення» команди новими гравцями, гравець «Волині» зазначив, що це питання має вирішувати тренер. На його ж думку, значної кількості новачків луцькому клубу «точно немає сенсу залучати, а ось кількох — цілком можливо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus