USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До протистояння Луцької міськради і міліції долучилася Волинська ОДА

5 Червня 2008 17:41
Як повідомляє репортер 5 червня «Волинських новин», голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк відповів на звернення депутата Луцької міськради Миколи Нікітюка щодо дій працівників органів внутрішніх справ із розслідування кримінальних справ.
«Відповідно до статті 27 Закону України «Про міліцію» нагляд за додерженням законності у діяльності міліції здійснюють Генеральний прокурор України і підлеглі йому прокурори. Контроль за діяльністю міліції здійснюють Кабінет Міністрів України, Міністр внутрішніх справ України і в межах своєї компетенції ради», - вважає голова ОДА.
У відповіді Миколи Романюка також зазначається: «Місцеві ради, здійснюючи контроль за роботою міліції, не втручаються в її оперативно-розшукову, кримінально-процесуальну та адміністративну діяльність».
Більше того, губернатор нагадав: «Втручання в діяльність міліції тягне за собою відповідальність за законом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus