USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від депутатів Луцької міськради ради вимагають прозорості

16 Липня 2014 15:26
Пояснювати причини кожного негативного голосування щодо земельних питань закликають членів постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин і земельного кадастру представники депутатської групи «Новий Луцьк».

Про це йшлося під час засідання профільної комісії 16 липня.

Зачитати інформацію від депутатської групи «Новий Луцьк» голову комісії Володимира Никитюка попросив депутат Луцької міськради Ігор Поліщук.
У зверненні йдеться про те, що депутатська група неодноразово наполягала на тому, щоб комісія перед голосуванням надавала довідку щодо обставин справи та причину негативного рішення щодо конкретного земельного питання. У разі подальшого ігнорування вимоги група вимагатиме, відповідно до регламенту Луцької міської ради, перерви у засіданні на 15 хвилин на з’ясування обставин та узгодження рішення.

Позицію депутатської групи «Новий Луцьк» підтримав голова комісії Володимир Никитюк. На його думку, варто запровадити практику, коли відповідальний за питання доповідатиме про нього. Оскільки дехто з депутатів іноді не голосує за те чи інше рішення стосовно земельних питань, отже, має власну думку, яку потрібно озвучити під час сесії міськради.

Володимир Никитюк зазначив, що іноді під час засідання Луцькради не може пояснити, чому члени комісії не підтримали те чи інше земельне питання, адже вони мотивують своє рішення просто небажанням голосувати.

До того ж, як зазначив Ігор Поліщук, питання, які не здобувають підтримки членів земельної комісії, не мають шансів на підтримку під час сесії. З ним не погодився член комісії Валерій Бондарук. З його слів, рішення комісії та депутатів під час сесії стосовно земельних питань не завжди збігаються.

Позицію Ігоря Поліщука підтримав депутат Андрій Козюра, який зазначив, що за кожним земельним питанням стоїть чиясь доля, хтось не отримує земельну ділянку, город, тощо, тому ситуацію потрібно розглядати не лише у комісії, а й під час сесії міськради.

Ігор Поліщук повідомив, що озвучену інформацію оголосять також перед початком сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А эти Показати IP 16 Липня 2014 15:32
А эти все землю делят...
да до А эти Показати IP 16 Липня 2014 15:40
взяв вже і в парку біля другої лікарні на рекреацію на свою фамілію ткачук..ще візьме на своїх пр.. гляньте на ті фото всі святі..всі смс послали по 5 грн..а дехто навіть з дарствєнним броніком щолкнувся..тягни до перевиборів..там все забудеться..ти вкрав лише десяту частину від саши з дєдом вчителем..їм нічого то вам ще медаль положенна..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus