USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До приїзду Тимошенко на Волині косять траву

20 Серпня 2009 09:28
В очікуванні приїзду Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко дорожні служби займаються активним викошуванням трави обабіч доріг та відновленням пішохідних переходів. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської облдержадміністрації Микола Кучеренко.
 
А ось стан покриття шляху в районі Нововолинська, де проляже шлях пані Тимошенко на Волині, представники автомобільних служб називають чудовим. Пан Кучеренко додав, що Прем\'єр-міністр відвідає місто Нововолинськ на День шахтаря, а також побуває на шахті №10. Очікується, що до шахтарського міста Юлія Тимошенко прибуде із Львова.
 
Нагадаємо, що про відвідини Волині прем’єркою стало відомо 10 серпня від заступника волинського губернатора Василя Байцима. У тому, що пані Тимошенко приїде до Волинської області, заступник губернатора навіть не сумнівається. Цю інформацію пізніше підтвердив і голова Волинської ОДА Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 10:08
Для своїх траву не треба косити - тільки для обраних!!! УРА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus