USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До семи природних чудес України долучиться і диво Волині?

5 Липня 2008 16:23
Волинська природа боротиметься за місце у сімці природних чудес України. Таку надію висловив народний депутат України Микола Томенко під час брифінгу в Луцьку, – повідомляє 5 липня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Миколи Томенка, після визначення 21 фіналіста у акції «Сім природних чудес України» користувачі Інтернету зможуть прийняти участь у голосуванні з 7 липня по 26 серпня. Таким чином буде визначена сімка переможців.
 
Наступного року, як розповів Микола Томенко, планується провести подібну акцію під назвою «Сім духовних чудес України». Нардеп переконаний, що втілення подібних проектів не лишить байдужими туристів.
 
«Наша ідея – показати країну, в якій хочеться жити», – зазначив пан Томенко. На його думку, для українців варто показувати позитив, а не тільки ті новини, у яких демонструється лише негоди та катастрофи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus