USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Збірна України перемогла Боснію і Герцеговину та вийшла у плей-офф відбору на Чемпіонат світу

16 Листопада 2021 23:38
Збірна України завдяки двом голам у другому таймі зуміла перемогти збірну Боснії і Герцеговини (0:2), що дозволило вийти в плей-офф відбору на Чемпіонат світу.

Українці на старті матчу взяли м‘яч під контроль, але швидкість атак була невеликою, здебільшого українська збірна пристрілювалася здалеку. Вже на 6-й хвилині після відбору в центрі поля Малиновський непогано пробивав з-за меж карного майданчика, але м‘яч пролетів поруч зі стійкою. Здалеку пробивав і Зінченко – також повз ворота.

У середині тайму непоганий момент мав Яремчук – форвард бив з гострого кута після закидання до штрафного майданчика, але Васіль потягнув. Невдовзі здалеку пробивав Ярмоленко – знову дальній удар не йшов у ствір. Відзначимо, що між цими моментами боснійці також могли забивати, проте Демерович не влучив у ворота після дальнього закидання.

Наприкінці тайму збірна України віддала ініціативу боснійцям, які могли навіть відкривати рахунок. На 45-й хвилині після подачі кутового Бущан неймовірним чином перевів у стійку удар головою Хаджикадунича.

У другому таймі синьо-жовті не мали навіть дальніх ударів, але все ж відкрили рахунок на 58-й хвилині: Циганков прострілив на Ярмоленка, який продовжив на Зінченка, і той з близької відстані розстріляв ворота – 0:1.

На 79-й хвилині після контратаки та виходу віч-на-віч Довбик, який вийшов на заміну, подвоїв рахунок – 0:2. Довбик міг доводити рахунок до розгромного, але обігравши воротаря, влучив у захисника на лінії воріт.

В підсумку збірна України зуміла зберегти переможний рахунок та вийшла у плей-офф відбору на Чемпіонат світу, оскільки в паралельному матчі фіни поступилися французам.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus