USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До весни бензин може подорожчати до 12 гривень

7 Лютого 2011 10:36
Ціни на пальне в Україні будуть стабільні лише до весни: через місяць ціна літра 95-го бензину може перевалити за 12 гривень

Хоча нинішнього тижня ціни на бензин остаточно стабілізуються, прогнозують експерти, - пише Фокус з посиланням на журнал «Бізнес».

Основна причина стабілізації нафтоцін - початок антидемпінгового розслідування щодо імпорту палива в країну.

«Ціни на нафтопродукти в України і так високі, і ні противники, ні прихильники введення імпортних мит не будуть найближчим часом ініціювати подорожчання нафтопродуктів, щоб не сваритися з урядом, поки не прийнято рішення про мита», - вважає, директор ТОВ «Консалтингова група А-95» Сергій Куюн.

До початку березня, як прогнозують чиновники Мінпаливенерго, розслідування щодо імпорту палива завершиться. Якщо його результатом стане введення імпортних мит, літр палива може подорожчати на 2-3 гривні.

За даними компанії UPECO, 4 лютого середні роздрібні ціни на бензин А-80 становили 7,71 грн / літр, на бензин А-92 - 8,20 грн / літр, А-95 - 8,61 грн / літр, на дизпаливо - 8,09 грн / літр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 13 Лютого 2011 17:03
davno vze 4as peresidatu na dvokolisnogo dryga- deshevo, korusno dlja zdorovja i ne shkodut navkolushnomy seredovushy.... v holodny pory roky abo pru nepogodi zavzdu e gromadskij transport...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus