USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ДоброДІЙ» за дев’ять днів зібрав майже 15 тисяч гривень на дитмайданчик

19 Травня 2009 09:21
Упродовж фестивалю «ДоброДІЙ», тривав у Луцьку з 9 травня, на дитмайданчик у районі ЛПЗ зібрано 14717,12 гривні. Про це 19 травня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби ВОБФ «Переображення», у неділю, 17 травня, відбулася урочиста заключна програма благодійного фестивалю «ДоброДІЙ» за участю заслуженої артистки України Марини Одольської та пастора церкви «Благодать» (місто Рівне) Андрія Корнійчука на тему «Хто може змінити нашу долю?»
 
Марина Одольська співала гарні пісні як українською, так і російською мовами. Особливо відвідувачам сподобалася заключна пісня Марини про Божу любов до українського народу та нашу залежність від Господа. Між піснями артистка розповідала про свою життєву дорогу та віру в Бога.
 
А ще у програмі вечора була цікава сцена театрального гурту «Призма», яка ілюструвала відповідь на ключове питання вечора – лише віра в Бога може змінити наше життя на краще, про що після постанови також розповіла керівник цього театрального гурту Лілія Бутляр.
 
Благодійний фестиваль «ДоброДІЙ», який безкоштовно озвучувала компанія Art Music, організовано фондом «Переображення» та церквою «Фіміам» за підтримки Луцької міської ради. Фестиваль проходив з 9 травня у Луцьку, вміщав програми для дітей, спортивні турніри, вечори театрального мистецтва, концертні програми за участю зірок української та християнської естради, духовну програму «Найунікальніші долі» та благодійний ярмарок, перукарню і кафе, які були спрямовані на збір коштів для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ. Упродовж фестивалю зібрано 14717,12 гривні.
 
Хоча фестиваль закінчився, усі охочі можуть долучитися до доброчинності, переказавши кошти для облаштування дитячого майданчика на рахунок Волинського обласного благодійного фонду «Переображення»: Р/р 260003012321 ЗКПО 26276998 МФО 303398 у Луцькому відділенні Ощадбанку №6301.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Травня 2009 09:33
а можна вмістити фото Марини Одольської? яка вона з себе? а то по радіо часом чуєш, а бачити не бачиш... :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus