USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Вогонь надії» запалили у Луцьку

22 Березня 2014 11:36
Під час трагічних подій на Майдані у Києві постраждало чимало волинян. На сьогоднішній день вони лікуються та проходять реабілітацію на Волині і за кордоном. Відомо, що лікування наших земляків часто дороговартісне. З цього приводу луцькі активітси організували благодійну акцію "Запали вогонь надії".

Під час заходу відбувався збір коштів для лікування постраждалих волинян. Для лучан і гостей міста виступили лицарі з клубу "Лучеськ", які билися вогняними мечами.
Також феєричне шоу глядачам подарував театр вогню "FireDance". А ще «палаючі» танці демонстрували капоейристи із колективу «Артес Канавіал».


Організатор благодійної акції Олександра Містюк каже, що зараз постраждалі хлопці знаходяться у скрутному становищі і наша допомога їм дуже необхідна. "Родинам складно зібрати кошти на лікування і тому ми вирішили влаштувати такий захід, щоб привернути увагу лучан до цієї проблеми і щоб вони якось допомогли фінансово сім'ям. Адже навіть щоб зробити перев'язку рани, потрібно придбати бинт, який ніби коштує копійки, але за кордоном усе купується у доларах, а лікування там не з дешевих", - зазначила Олександра.

Вона також розповіла, що формат акції вуличний. Тобто, під час виступів колективів усі охочі могли долучитися до збору коштів кинувши у скриньку пожертву.

Під час благодійного заходу вдалося зібрати майже 2 тисячі гривень. Зі слів організаторів, будь-яка допомога, вона вкрай важлива нашим краянам. Тому вони подякували усім, хто не залишився байдужим до долі земляків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Небайдужий Показати IP 22 Березня 2014 11:52
Той Бут-Гусаїм, чесно кажучи, задовбав... То на Київ усіх закликав,то вже кошти збирає, а сам просидів весь майдан вдома,а не на Хрещатику, активіст )(рєнов,соплєжуй!
Туристка Показати IP 22 Березня 2014 16:52
Шоу спочатку було цікаве, але згодом як почали показувати одне й те саме, то прийшлось піти геть. Але сам задум організаторів хороший. Це як мінімум краще, ніж коментарі образливі писати.
Саша Показати IP 22 Березня 2014 17:19
завжди легше критикувати, аніж щось робити....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus