USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Доброволець з Хорватії, який воює за Україну, з матюками звернувся до росіян

1 Березня 2022 09:00
Доброволець з Хорватії, який з 2014 року воює на боці України проти РФ, звернувся до росіян, йдеться у публікації УНІАН.

«За нами їде ще група іноземних добровольців, і всі ми будемо захищати Маріуполь. Із собою ми принесли, скажімо так, цікаві подарунки для ватних сепаратистів і кацапського лайна», – сказав він.

За словами добровольця, єдине, що росіяни можуть, – це стріляти «Градами» по мирних людях.

«Ви пі**раси, не вмієте воювати, ви тікаєте з поля бою. Ви тільки знаєте вбивати цивільних людей, стріляти «Градами», артилерією по школах, дитячих садках, вбивати дітей,– сказав доброволець. –А ті подарунки, які ми принесли, – вам це дуже не сподобається. Але ви їх так відчуєте, що вам буде капець. Тому, маріупольці, не хвилюйтеся, ми з вами!»
Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський вводить з 1 березня безвізовий режим для іноземців, охочих вступити до інтернаціонального легіону оборони України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus