USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Добудова котельні у селищі Прилісне коштуватиме ще 1,6 мільйона

27 Серпня 2008 15:47
Зростання цін на матеріали та технічне обладнання спричинило необхідність у додаткових коштах. Про це повідомив 27 серпня Заступник голови обласної державної адміністрації Василь Дмитрук під час наради з питань будівництва котельні у селищі Прилісне Маневицького району, – інформує репортер «Волинських Новин».
Загальна вартість будівництва становить 6 мільйонів 139 тисяч гривень. Однак, як відзначив пан Дмитрук, у цьому році побудова котельні не завершиться через брак коштів (державної субвенції виділено лише близько 5 мільйонів гривень). Також планується провести заміну системи загрузки палива у котли, замінивши плаваючу доріжку на звичайний конвеєр, що суттєво здешевить вартість установки. Додатково закуплять п’ять котлів.
Як зазначив Василь Дмитрук, вже проведено близько 1,5 кілометра теплотраси. Найближчим часом виїжджатимуть на місце робіт, де остаточно з’ясується ситуація. Добудовуватимуть котельню вже в наступному році.
Довідково:
Котельня у селищі Прилісному забезпечувала теплоенергією торфо-брикетний завод. На її основі планується створити комунальну котельню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нитка Показати IP 11 Вересня 2008 15:54
це все брехня!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus