USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дочасно пішов у засвіти луцький лікар Віктор Кузнєцов

9 Травня 2023 19:24
Перестало битися серце відомого на Волині лікаря, ендоскопіста медичного об’єднання Луцької територіальної громади Віктора Михайловича Кузнєцова.

Про це повідомили його колеги на сторінці медзакладу у Фейсбуці.

«Це величезна втрата не лише для його рідних, а й для всього нашого колективу та пацієнтів, до яких надзвичайно уважно ставився та від яких отримував багато подяк. Висококваліфікований спеціаліст та людина великої душі – так про Віктора Михайловича відгукуються колеги. До останнього, поки мав сили, працював. Відкритий, добрий, завжди готовий допомогти не лише друзям, яких мав багато, але й всім, хто звертався», – йдеться в дописі.

Віктор Михайлович Кузнєцов народився 26 липня 1959 року у Татарстані. Після служби в армії навчався в Тернопільському медичному інституті. З 1988 року працював на посаді ендоскопіста, завідувача відділення інтраскопічноі і функціональної діагностики Луцької міської поліклініки №2, а з 2020 року – ендоскопістом консультативно-діагностичного центру медичного обʼєднання Луцької міської територіальної громади.

«Він назавжди залишиться у нашій памʼяті як людина щира і доброзичлива, яка пройшла земний шлях з добром у серці до людей та з любовʼю до своєї справи. Висловлюємо щирі співчуття усім рідним та близьким Віктора Михайловича Кузнєцова – дружині, дітям, друзям та колегам. Розділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами та підтримуємо у годину скорботи», – пишуть колеги.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині покійного. Царство Небесне і вічна памʼять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
додік Показати IP 10 Травня 2023 08:57
У 1990 лікував мене - надзвичайно добрий лікар і чудова людина. Нехай спочиває з Богом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus