USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дочка бійця УПА стала жертвою бюрократії

25 Грудня 2015 07:00
Волинянка Раїса Попко звернулася в облдержадміністрацію, аби владці надали їй пільговий проїзд до могил родичів, які знаходяться в трьох районах. Проте жінка нічого не отримала від влади, окрім відписок і зіпсованих нервів.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної 24-го грудня.

Про проблему розповів депутат Олександр Пирожик. З його слів через бюрократичну писанину та байдужість чиновників жінка не може відвідати місця поховань своїх родичів, на що має передбачене законом право.

«У мене запит до губернатора Володимира Гунчика з приводу захисту прав дочки репресованого та реабілітованого бійця УПА Попко Раїси, яка є спадкоємницею батька Мороза. Вона звернулася до спеціальної комісії, щоб їй забезпечили проїзд до місць поховань своїх родичів, які у трьох районах: Горохівському, Локачинському та Володимирі-Волинському. Від неї було вже два звернення. Але структурні підрозділи облдержадміністрації дають лише відписки і перекидають з відділу на відділ. Дочка загиблого учасника УПА говорить зі сльозами на очах, що це якесь знущання», - розповідає Пирожик.

ЧИТАИ ЩЕ: ВІЙСЬКОВА ЕЛІТА УНР: ВОЛИНСЬКИЙ ГЕНЕРАЛ ОЛЕКСАНДР ОСЕЦЬКИЙ

Його запит про те, аби чиновники нарешті розібралися й допомогли волинянці, підтримала більшість.

Олександр Пирожик додав, що жінка має право на пільговий проїзд. Мовляв, це передбачено згідно із Законом «Про правовий статус та вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
невже Показати IP 25 Грудня 2015 07:43
Що ще за "батько Мороз"? Чому всі повинні їздити і платити, а дочка "батька Мороза" - ні?
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2015 08:17
Складається враження що Пирожок заступник голови ради із депутатських запитів.А самому слабо спуститись на другий поверх і допомогти людині?Які ж він питання вирішує взагалі,яку холєру він там робить?Ігоре Петровичу чи потрібні вам такі заступники?Вже надоїдає оте слухати і читати.
Хлоп Показати IP 25 Грудня 2015 09:50
Як там заголовок у "Під прицілом" : "Коли влада неспроможна":))
Луцьковий Показати IP 25 Грудня 2015 14:38
Чуєш, Шановна!!!! Плати!!!!, чим ти відрізняєшся від інших????..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus