USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Долі змінилися в одну мить»: скільки українців загинули в ДТП у 2020 році

15 Листопада 2020 14:25
У всьому світі 15 листопада вшановують пам’ять загиблих у ДТП.

Від початку 2020 року на дорогах України загинули 2 842 людини, повідомляє пресслужба Нацполіці у фейсбуці

«Статистика шокує й засмучує. Ці життя обірвалися раптово. Хтось думав, що це не може трапитися з ним. Хтось покладався на удачу. А хтось просто не очікував, що злий фатум чекає за рогом. Але їхні життя й долі змінилися в одну мить», – сказано в повідомленні.

Всесвітній день пам’яті жертв ДТП припадає на 3 неділю листопада. За даними ООН, щороку у світі на дорогах гинуть понад 1,3 млн людей. Саме ДТП є головною причиною смертей людей віком від 15 до 29 років.

Зауважимо, Україна впевнено посідає одне з перших місць у Європі за кількістю жертв ДТП. За 5 років на дорогах країни загинули приблизно стільки ж людей, скільки за час війни на сході України. Смертельних ДТП в Україні вп’ятеро більше, ніж у країнах Євросоюзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus