USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Доля Луцького аеропорту залежить від програми підготовки до «Євро-2012», – Микола Романюк

23 Червня 2008 23:40
Голова Волинської ОДА Микола Романюк під час прес-конференції 23 червня зазначив, що подальша доля Луцького аеропорту цілковито залежить від державної програми підготовки до Євро-2012, котру планують ухвалити у жовтні. Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
Губернатор Волинської області розповів, що коли луцький аеропорт включать до держпрограми підготовки до Євро-2012, то зарубіжний інвестор отримає нульову ставку ввізного мита. І лише за таких умов інвестор погодиться будувати відповідну інфраструктуру.
Пан Романюк вважає, що для області вигідніше, щоб аеропорт був не пасажирським, а вантажно-пасажирським.
Коментуючи інформацію про те, що Луцька міська рада збирається самостійно будувати аеропорт, волинський губернатор сказав, що у цьому проекті основну роль повинен зайняти бізнес. А міська рада може стати лише співучасником будівництва нарівні з іншими інвесторами.
Довідково:
13 березня 2008 року заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим розповів, що інвестор однієї із країн Євросоюзу готовий побудувати власним коштом термінал Луцького аеропорту та усю потрібну інфраструктуру, але за умови включення аеропорту до державної програми Євро-2012 як запасного для Львова.
8 квітня 2008 року Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив, що не розглядає проект Луцького аеропорту в контексті Євро-2012.
17 травня за результатами перевірки аеропортів України інспекторами УЄФА та державними органами ВАТ «Луцьке авіапідприємство» визначили як резервний для Львова при проведенні фінальної частини Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus