USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Долю десятків об’єктів у Луцьку розглянули без генплану

16 Липня 2008 11:09
Під час засідання архітектурно-містобудівної ради Луцька розглянули долю кількох десятків об’єктів, які планують побудувати чи реконструювати в обласному центрі. Серед яких були й такі, що мають стосунок до багатьох лучан, – повідомляє 16липня репортер «Волинських Новин».
 
Спочатку директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук порадував присутніх новиною про те, що генеральний план Луцька, який оновлюється кожні двадцять років, з’явиться найближчим часом і пообіцяв, що його вивчатимуть на одному з наступних засідань містобудівної ради.
 
Так, містобудівники розглянули й ухвалили пропонований проект благоустрою Київського майдану, згідно з яким змінять мощення площі, а сама вона буде озеленена. Також на цьому майдані запрацює фонтан.
 
Крім того, у Луцьку на вулиці Кривий вал, буквально поруч зі стінами міської ради, планується поява культурно-мистецького центру, де передбачено великий виставковий зал, кілька кінозалів, музичний центр, конференц-зала, книжковий магазин та мультимедійна бібліотека. Проте головною проблемою цього проекту містобудівники вважають питання відсутності належного місця для паркування автомобілів. Як один із варіантів її вирішення пропонується розрахована на 500 місць парковка, яку побудують біля готелю «Zaleski».
 
Крім того, містобудівна рада обласного центру схвалила проект чотириповерхового адміністративно-навчального корпусу Луцького гуманітарного університету на розі вулиць Огієнка і Шопена, містобудівне обгрунтування житлового кварталу на вулиці Набережній та інші проекти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus