USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Домагання в купе, підготовка до літа та шалена пенсіонерка: «Дизель шоу» в Луцьку

12 Травня 2018 09:20
Концертними номерами, піснями, танцями, наповненими яскравими жартами, позбавленими будь-якого політичного підтексту, смішили лучан учасники «Дизель шоу».

До Луцька гумористи завітали 11 травня. Їхній концерт відбувся в РЦ «Промінь».

«Сьогодні ви звучатимете набагато голосніше, сміятиметеся набагато гучніше й набагато звучніше аплодуватимете, адже нарешті всеукраїнський тур «Дизель шоу» дістався Західної України», – анонсували на початку свого виступу гумористи.

Ще до початку концерту глядачі могли переглянути кадри з першого комедійного серіалу від «Дизель студіо» під назвою «Папаньки», на підтримку якого й стартував гумористичний весняний тур жартівників українськими містами.

Свій виступ актори, своєю чергою, розпочали зі сценок, присвячених підготовці до літнього сезону, зокрема тому, як жінки та чоловіки намагаються привести себе у відповідну фізичну форму.

Як наголосили актори, у своїх виступах, хоч і з певним висміюванням, вони намагаються порушувати актуальні проблематичні питання. Так, одним із таких питань є брак кадрів навіть у такій сфері послуг, як секс по телефону.

Окрім того, гумористи представили пісню про сексуальне домагання в купе потяга, розіграли сценку про затримання корупціонера, яке знімає весільний оператор, показали, як батьки готуються до випускного своєї доньки, тощо. Чи не найбільший ажіотаж у публіки, натомість, викликала мініатюра про те, як розважається пересічна українська пенсіонерка, котрій стало сумно.

Водночас до одного з номерів актори «Дизель шоу» залучили глядачів. Так, усі охочі могли позмагатися за подарункові сертифікати від «Розетки». Для цього учасники повинні були назвати найбільшу кількість предметів, які можна підключити до розетки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?? Показати IP 12 Травня 2018 09:28
Зачем столько однотипных фотографий ?
К Показати IP 12 Травня 2018 12:51
Українофоби в Луцьку. Зате весело. Все російською а найбільш туповаті і бидловаті персонажі у них завжди суржикоукраїномовні. Єдине нормальне гумор шоу то Вар'яти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus