USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку «Дизель шоу» сміхом лікували бійців АТО

30 Березня 2016 13:05
Майже 20 волинських бійців, які проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, мали можливість побувати у Волинському обласному академічному музично - драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка на веселій концертній програмі «ДИЗЕЛЬ ШОУ».

Глядачі побачили не лише найкращі номери «ДИЗЕЛЬ ШОУ», а й абсолютно нові веселі прем’єри.

Про це повідомляють представники благодійного проекту «Мистецька терапія», за сприяння яких і відбулося лікування бійців сміхом.

Протягом двох годин поранених бійців, які завітали на концерт, розважали та дивували КВК-шники і актори: Єгор Крутоголов, Євгеній Сморигін, Марина Поплавська, Євгеній Гашенко Олег Іваниця, Яна Глущенко і Вікторія Булитко.

Кожен номер солдати зустрічали бурхливими оплесками та супроводжували веселим сміхом, адже концертна програма «ДИЗЕЛЬ-ШОУ» побудована не на політичному гуморі і сатирі, набридлої політики, зайвої вульгарщини, а зіткана по-справжньому життєвими жартами людських стосунків, забавних ситуацій, реальних життєвих історій, веселих і таких, в яких люди впізнають самих себе.

Після останнього концертного виступу «ДИЗЕЛЬ-ШОУ» волинські бійці змогли сфотографуватися на сцені з улюбленими артистами і взяти автографи на пам'ять про цю зустріч.

Бійці щиро дякували артистам «ДИЗЕЛЬ-ШОУ» і організаторам зустрічі за подаровані позитивні враження та емоції, веселий настрій і справжню мистецьку сміхо-терапію, яка дієво лікує їхні поранені душі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 13:29
Краще б верховну раду показали. Смішніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus