USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Домалюй вуса герою та отримай ящик смачного какао від «Дядя PIZZA»*

13 Листопада 2017 09:05
Іван Франко, Тарас Шевченко та Чарлі Чаплін – ці відомі обличчя на власний розсуд можна «прикрасити» пишними, як у Еркюля Пуаро, підкрученими, як у Сальвадора Далі, тонкими та акуратними, як у Кларка Гейбла, чи довгими козацькими, як у Богдана Хмельницького, вусами. А на додачу ще й посмакувати фірмовим какао, яке робиться на основі молока високої жирності.

Саме такий художній конкурс під назвою «Вусате какао» з 20 жовтня проходить у луцьких закладах мережі еко-кафе «Дядя PIZZA». Так, домалювавши вуса обраним героям за допомогою коктейльної трубочки, можна позмагатися за звання найкращого «художника» місяця та отримати в подарунок ящик какао.

Зацікавившись такою пропозицією та й запалившись шансом у чесній боротьбі «урвати» цілий ящик фірмового какаового напою від «Дядя PIZZA», я вирішила й собі завітати до закладу на «вусате» какао.

Відразу по замовленню офіціант приніс мені скляну брендовану пляшку з підігрітим какао, яку тут таки й відкоркував. Відзначу, що «Дядя PIZZA» пропонує також і охолоджений напій, але, з огляду на листопадову прохолоду, я віддала перевагу теплому какао.
У супроводі до напою мені дали коктейльну трубочку з вусами та розмальовку із зображеннями ще поки безвусих героїв. Смакуючи какао, я паралельно творила свій «шедевр», домальовуючи за допомогою трубочки вуса знаним письменникам і коміку.
І хоч художник із мене не найкращий, мою роботу, як і всі інші, прикріпили на спеціальну дошку. І вже наприкінці листопада серед усіх малюнків оберуть найкращий, автор якого й отримає заповітний ящик какао.
Тож усім охочим спробувати «вусате» какао рекомендую завітати в один із закладів «Дядя PIZZA» (на проспекті Волі, 4в чи на вулиці Лесі Українки, 59). Я ж сподіваюся, що перемога все-таки дістанеться мені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus