USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємці і влада Луцька сперечаються, хто зноситиме небезпечні дерева

22 Жовтня 2015 15:30
Гнилі дерева та напіврозвалені альтанки, які потребують знесення та демонтажу, знаходяться в районі Гнідави. Втім, ніхто ними не хоче займатися: цукровий завод хоче віддати їх зі свого балансу Луцькій міськраді, а ті відмовляються брати на себе таку відповідальність.

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації сьогодні, 22-го жовтня, розглянули Проект рішення, згідно з яким підготували цукроварам відмову брати на баланс утримуване ними майно.

Зауважимо, що альтанки розташовані на вулиці Невського, 2, 4, 6, вулиці Корольова, 8, вулиці Ландау, 5. Плодові дерева груші ростуть на вулиці Ранковій, 1.

Про ситуацію детально розповідає начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко. З її слів, це проблемне питання вже піднімали у 2009-ому році.

«Там є 5 альтанок, та 16 груш – це державне майно, яке на балансі «Гнідавського цукрового заводу». Так, Фонд держмайна пропонує їх нам передати. Нагадаю, що у 2009-році це питання піднімали. Тоді створили комісію й вони дали висновок, що дерева із 1956-го року, гнилі, фактично вмирають. Така ж ситуація і з альтанками, що їх дорожче ремонтувати, ніж встановити нові. Я вважаю, що вони можуть самі їх позносити, але хочуть передати нам, щоб це ми зробили за кошти місцевого бюджету», - розповідає чиновниця.

Так, комісія вирішила одностайно підтримати пропонований Проект рішення, згідно з яким пропонують ухвалити відмову на звернення Регіонального відділення Фонду державного майна України по Волинській області.

Втім, допоки вирішують проблему, кому ж «спихнути» непотріб, альтанки та дерева можуть завалиться будь-коли й спричинити непоправної біди мешканцям та гостям європейського міста – Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кріс Показати IP 22 Жовтня 2015 15:34
Луцьк - європейське місто??? Не смішить курей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus