USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допомагають обходити ППО України: РФ використовує ракети-обманки на «Іскандерах», – ЗМІ

15 Березня 2022 08:02
Американська розвідка заявила, що балістичні ракети, які запустила Росія по Україні, містить несподіванки: приманки, які обманюють радари протиповітряної оборони і ракети теплового пошуку.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на New York Times.

За даними видання, ці ракети-обманки завдовжки близько 30 сантиметрів ставляться на балістичні ракети «Іскандер-М».

За словами представника американської розвідки, кожен із пристроїв має приблизно фут завдовжки, форму дротика білого кольору з помаранчевим хвостом.

Вони випускаються балістичними ракетами малої дальності «Іскандер-М», які Росія направляє з мобільних пускових установок через кордон.

«Кожний наповнений електронікою і виробляє радіосигнали, щоб заглушити або підробити ворожі радари, які намагаються знайти «Іскандер-М», і містить джерело тепла для притягнення вхідних ракет», – розповіли у розвідці.

До слова, Росія все більше покладається на повітряні бомбардування, обстріли міст та цивільного населення з застосуванням заборонених видів боєприпасів.

Фотографії цих нових російських ракет-обманок вже з’являлися в соціальних мережах – по цим фото фахівці зрозуміли, з чим мають справу.

Нагадаємо, Пентагон оголосив, що Росія випустила по Україні вже більше 900 крилатих і балістичних ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus