USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Допоможіть врятувати життя прикордонника з Волині

16 Вересня 2015 09:47
22-річний волинянин Вадим Гаць, який двічі був у зоні АТО і втратив у важких боях двох товаришів, повернувшись додому, важко травмувався у ДТП.

Стан хлопця дуже важкий, лікарі вже навіть сповістили, що не можуть його врятувати. Однак знайшлися хірурги, які готові прооперувати такий складний випадок. Хірурги готові оперувати безкоштовно, проте ліки і крапельниці потрібно купувати щодня. Отож, родині терміново потрібні кошти, аби врятувати життя Вадима.

Про це пише у Фейсбуці волинська волонтерка Наталя Соколова.

«Гаць Вадим, 22 роки, з села Ветли, Любешівського району. Двічі був в зоні АТО – у Мар'янці, під Кураховим 3,5 місяця та 49 днів у Маринівці на Донеччині (не всі його товариші повернулися додому. Як каже Вадим - 2 «200-х» та «300-х» 13 бійців). Йому пощастило на війні- не зачепило ! А от 1 вересня вдома потрапив у ДТП, з важкими переломами тазобедрових кісток та суглобів, голені.

Через добу хлопця у важкому стані доставили у Шпиталь прикордонників у Києві. Три дні в реанімаціі шпиталя. Потім, лікарі сповістили що Гацю не можуть тут допомогти, але знайшли хірургів в Києві, які зможуть прооперувати такий складний випадок - унікальних хірургів - Анкіна Миколу Львовича та Петрика Тараса Михайловича. Так Вадим з мамою потрапили в Київську обласну лікарню», - йдеться у дописі.

Лікар з реанімаціі шпиталю прикордонників Максим Миколайович запевнив маму, що ліки та пластини будуть надаватися безкоштовно. Гарантував Шпиталь. Але на сьогодення хлопцю за обіцянками не надано жодного препарату, не перераховано жодної копійки.



«Зі слів мами, про те що іх кинули на призволяще вона дізналася за годину до операціі, коли отримала список ліків в реанімацію на 8 000 гривень. Слава Богу, що були 4 000, які зібрали прикордонники, 1000 гривень, що дали односельчани, та всі гроші, що були в хаті ( в сім'ї 3 дітей, Вадим найстарший).

Всім чим мали (медикаменти , розхідні матеріали) допомогли волонтери обласної. ! Алла Борисівна, дякуємо! Честь всям і хвала! Гроші на щоденні крапельниці після операціі розлетілися. Хірурги - золоті руки - зробили все бездоганно, і як завжди, безкоштовно. Але родина в розпачі. Треба оплачувати ліки та крапельниці щоденно», - пише Наталія Соколова.

Мама Людмила попросила звернутися до людей, не покинути іх у важку хвилину. Допомогти оплачувати лікування сина.

ГАЦЬ ВАДИМ ПЕТРОВИЧ Приватбанк 5168 7572 2223 4918.

РЕПОСТ!Травмованому прикордоннику потрібна допомога!ГАЦЬ ВАДИМ, 22 роки, з с.Ветли, Любешівського району. 2-чи був в ...

Posted by Наталія Соколова on 15 сентября 2015 г.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 16 Вересня 2015 10:35
А чому написали Гаць АНДРІЙ Петрович біля номеру картки? Вадим же ж?
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2015 12:21
А де обіцяні безкоштовні лікування учасників АТО, що вже забули тих хто захищає Україну чому не виділили кошти на лікування, чи лікують депутатів і кабінет міністрів з їхніми поїздками зха кордони і начання там своїх дітей , а тим що це заробили допоможуть люди, де правда яку ми всі хочемо чути і бачити, а то тільки обіцянки.
теж лучанка Показати IP 16 Вересня 2015 13:04
Пані лучанко! Цілком з Вами згідна!!! Так влучно написали, що краще не скажеш!!! У кожному слові гірка правда!!!
Анонім Показати IP 16 Вересня 2015 13:40
в пості у ФБ же виправлено на Гаць Вадим Петрович. То була помилка
Алекс Показати IP 17 Вересня 2015 11:03
Только почему автор статьи не упомянул ни словом, обстоятельства ДТП, о том, что Вадим управлял мотоциклом будучи пьяным, о том, что вместе с ним пострадал еще один человек, может ему тоже нужна помощь???? Я считаю, что было бы честно перед людьми, которые сбрасываются на помощь пострадавшим порой последними деньгами, знали историю без утайки, и принимали решение исходя из объективной подачи информации. Маму понять можно, в любом случае для нее ее ребенок пострадавший, но наверно не стоит забывать и о том, что пьяный за рулем это в первую очередь еще и опасность для чужих детей. Каждый год в ДТП попадает огромное количество людей, и то что виновник аварии был участником АТО ни в коем случае не добавляет ему героизма и не снимает с него ответственности.
яна Показати IP 17 Вересня 2015 13:18
З другим пасажиром все добре вже бігає, а ПРИКОРДоНИКи прикривають свою жопу
VIK Показати IP 17 Вересня 2015 14:04
А при чем тут пограничники? Они ему наливали разве или может они его заставили сесть хорошо нетрезвым за руль???? И откуда у Вас информация , что с пострадавшим пассажиром все хорошо????
Ірина Показати IP 17 Вересня 2015 14:57
П'яний за кермо - це все одно що навмання стріляти зі зброї по житловій зоні - потрапить чи ні.... . ЦЕ ЗЛОЧИН!!!
Ната Показати IP 17 Вересня 2015 16:31
Лучанка, а при чем тут бесплатное лечение участника АТО??????? Человек по собственной дури получил травму,никак не связанную с защитой Украины, или я что-то не так поняла?
Тетяна Показати IP 17 Вересня 2015 16:39
Я Качула Тетяна рідна сестра Кінчака Богдана,який був в той вечір з моїм хлопцем Вадимом Гаць, котрі потрапили в ДТП,на даний час Богдан має гарний вигляд і цілком здоровий.....Моя родина до Вадима не має ніяких претензій.Прошу вас будь ласка не пишіть такої дурниці і не втручайтесь в наше особисте життя!
ветлянка Показати IP 17 Вересня 2015 17:03
А ви звідки взяли інформацію що він був пяний , в нього розірвався цеп , це доводить експертиза
Ната Показати IP 17 Вересня 2015 17:12
Татьяна, если у Вашей семьи нет претензий и вы просите не вмешиваться в Вашу личную жизнь,так может Вы и будете оплачивать лечение своему парню,а не требовать от государства и просить у людей материальной помощи. Я думаю есть действительно герои АТО,которые не менее остро нуждаются в материальной поддержке. А Вы замалчивая обстоятельства ДТП ,таким образом отнимаете шанс на помощь у других, кот. лежат по больницам и стесняются просить о помощи.
Алекс Показати IP 17 Вересня 2015 17:20
Ветлянка ,после дтп он был доставлен ночью в Любешівську центральную больницу в состоянии алкогольного опьянения .
Ланка Показати IP 17 Вересня 2015 18:35
"що ліки та пластини будуть надаватися безкоштовно" В каком госпитале УКРАИНЫ бюджет лечебного учреждения позволяет закупать пластины? Ересь какая-то. Идет откровенная манипуляция словом АТО в патриотичных нервах читателей. Гоняете статью по соцсетям, деньги капают... Стыдно
Фила Показати IP 17 Вересня 2015 18:54
Алекс,если вы такой герой по описанию,может вы пожертвуети из своей зарплаты не много.
світлана Показати IP 17 Вересня 2015 19:08
Алекс звідки ти взяв що він був в алкогольному спянінні?я там була і знаю що Вадим був в тверезому стані і це доводить проведена експертиза,просто є хороші старші прикордонники які хочуть усунути Вадима від роботи і тому роблять все можливе для того щоб це сталось .Тому не потрібно писати того що не було і прикривати себе
с Показати IP 17 Вересня 2015 19:12
АТО це не прикриття ,він реально герой захищав людей ,він смілива людина ,а коли в нього сталось горе то йому ніхто не помагає
Алекс Показати IP 17 Вересня 2015 19:43
Фила, Вы невнимательно читаете! Я о себе ничего не писал! А ребят,настоящих героев, я всячески поддерживаю, но не считаю нужным это обговаривать.
Депутат Показати IP 17 Вересня 2015 19:52
Гы))))) Предлагаю внести в Верховную Раду на рассмотрение Законопроекты о запрете привлечения к ответственности пьяных водителей, если они являются участниками АТО и второй о обязательной страховой медицины для этой же категории! Ничего страшного,что всем раненым от лекарств до пластин с шурупами волонтеры покупают, а таких "героев" Государство ОБЯЗАНО обеспечить!
Ланка Показати IP 17 Вересня 2015 20:17
Фила, может мы всех пьяных водителей возьмем под опеку? Орден учредим?
опер Показати IP 17 Вересня 2015 23:05
Ланка где доказательства что он был пьян?
Юлия Показати IP 17 Вересня 2015 23:45
Вот читаю и удивляюсь!!? Человек просит о помощи, значит она ему нужна!!!! Хочешь -помогай, если нет, так зачем писать всю эту грязь. Оставайтесь людьми..
яна Показати IP 18 Вересня 2015 07:07
Ех ви як вам нестидно так писати як ви сиділи дома і гріли сво1 дупи 1ли смачно то він воював за вас малиби хоч трошечки совісті але по ваших словах що ви пишете у вас не1 нема ні стиду ні совісті трималиби сво1 слова при собі людина хворіє а ви тут щей судите не вам його судити.
Алекс Показати IP 18 Вересня 2015 09:02
Читайте внимательнее, вопрос в том, что нужно освещать ситуацию объективно,Не нужно манипулировать информацией и патриотическими чувствами людей.В стране много нуждающихся в помощи,и нет ничего зазорного в том ,что люди о ней просят,просто нужно рассказывать о ситуации честно и каждый сам для себя будет решать кому и как помогать,Только и всего. Яна,а Ваши заявления чреваты тем,что в скором времени,любой противоправный поступок можно будет прикрывать словами пока вы тут...,я там..... Это тоже не правильно! Мы все чтим и гордимся нашими ГЕРОЯМИ,и они там стоят за то ,что бы ЗАКОН был один для всех.
Юлия Показати IP 18 Вересня 2015 10:57
Алекс, мы тут все высказываем свои мысли и каждое мнение имеет место быть, а вот вы уже 5 раз высказали свое негативное отношение к данной ситуации, и кто манипулирует???? Никто не оправдывает Вадима, но он просто просит о помощи, значит он в ней нуждается. А нам решать, помогать или нет.
Алекс Показати IP 18 Вересня 2015 12:28
Я об этом и говорю,"нужно рассказывать о ситуации честно и каждый сам для себя будет решать...",я тут противоречия не вижу.
маша до Алекс Показати IP 18 Вересня 2015 16:48
Так он же правду рассказал,а если ты об этом ничего не знаешь,так не комментируй этого. А помочь нада,он же всё таки защитник нашей страны
Маше Показати IP 19 Вересня 2015 11:38
Уважаемая Маша, разверазве мы с Вами знакомы? Почему Вы перешли так легко на "ты"? Это раз, второе, мы с Вами обсуждаемых информацию предоставленную в этой статье, и которую читает широкий слой населения, и если у Вас есть полный объём информации это замечательно, я ещё раз повторюсь:" почему автор статьи не упомянул ни словом, обстоятельства ДТП,"
валерія Показати IP 22 Вересня 2015 20:11
Мені здається якщо хтось захотівби дізнатися більше інформації про ДТП то ця людина написалаби або ж зателефонувалаб до панні Людмили,саме так я зробила для того щоб дізнатися більше про цю ситуацію і тоді впевнилась що потрібна допомога,надіюсь що Вадим стане на ноги і в нього все буде гаразд.Допомагайте іншим тоді коли ви будете потребувати допомоги вони теж не відмовляться і допоможуть вам,залишайтеся людьми хто знає що станеться завтра чи в майбутньому....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus