USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський доброволець: «Донбас розбили і розікрали ще до війни»

2 Липня 2015 08:21
Прибувши на ротацію на Волинь, мешканець Ківерцівщини, ротний батальйону спецпризначення «Січ» Максим «Лютий» розповів про те, що зараз відбувається на сході України. Про це йдеться в сюжеті «Громадського.Волинь».

Доброволець розповів про ситуацію в Кураховому, Авдіївці і Пісках Донецької області. «Ми воюємо з шизофреніками, наркоманами і вбивцями», – каже боєць.

«З людьми, які ніколи не виїжджали за межі своєї області, нема про що говорити. Решті українські бійці розказують, що таке “київська хунта” і хто такі націоналісти».

Зокрема, боєць розповів, що з тими донеччанами, які у своєму житті виїжджали в іншу область, хоча б Харківську, спілкуватися вже легше, і їм уже можна довести, що українці «не їдять дітей». А якщо хтось був, скажімо, у Львові – це вже та частина місцевого населення, на яку ми можемо спиратися, за допомогою яких можемо доносити українське слово і культуру на Донбас і виховувати патріотичні почуття», - каже Максим.

Отож, про батальйон «Січ», дисципліну серед військових, економіку Донбасу і не тільки, – розмова з Максимом “Лютим”.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus