USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Допоможіть встановити особу загиблого бійця. ФОТО

12 Травня 2015 11:03
Загиблого під Іловайськом бійця поховали як невідомого солдата. Повідомлення та фото бійця, зроблене мобільним телефоном ще 2 вересня 2014 року в одній з лікарень Донеччини, надійшло на адресу Луцької міської ради від Миколи Нємчика.

Згідно з повідомленням, військовий помер у лікарні м Харцизька Донецької області через 2 дні після того, як було зроблене фото.

«У ті дні вони поступали в лікарню масово, без розбору і розпізнавальних знаків.

Його сфотографували 02.09.2014 року і тільки тому, що у нього весь час були відкриті очі, але він був без свідомості і, не приходячи до тями, помер через два дні. Поховали як "невідомого". Був ще один "невідомий", який також помер і похований там само. Сфотографувати того було неможливо, оскільки він був у жахливому стані - весь обпалений. Прошу Вас знайти і повідомити рідних. Нехай хоча б рідні знають його долю», - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 12 Травня 2015 11:31
здається він з Луцька
Iryna Pylypenko Показати IP 17 Травня 2015 03:23
Отримала таку инфу: Мирослав Змі (https://www.facebook.com/myroslav.z) 16 Май г. 17:04 Привіт. Дуже схожого чоловіка я зустрічав з Чернівців останній раз 4 роки тому. Він працював приватним перевізником за кордон і возив мене неодноразово в Німеччину (підбирав мене в Івано-Франківську на червоному VW T4 чи T5 - уже не пам'ятаю) та з Німеччини в Україну. Звали його Володя. Ще він розповідав, що в нього донька жила і вчилася в Голандії і що він з дружиною її відвідував неодноразово. Зріст в нього був малий - десь не більший за 160-175, бо в мене 180 і він здавався мені тоді набагато нижчим за мене. Було враження, що всі приватні перевізники закордон з Чернівців, з якими я їздив - його знали. Телефон його в мене не зберігся, оскільки останні 4 роки я не користувався їхніми послугами, а їздив вже своїм авто в Україну. На жаль це все, що мені про цього Володю відомо. Я допускаю, що можливо це і не він, але все-таки ДУЖЕ-ДУЖЕ схожий на нього чоловік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus