USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дорогу Львів-Радехів-Луцьк ремонтуватимуть коштом митниці

3 Вересня 2015 17:17
Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо експерименту в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту доріг загального користування державного значення.

За відповідне рішення проголосували 234 депутати, - повідомляє «Економічна правда».

"Метою проекту закону є створення умов для забезпечення реконструкції, поточного ремонту доріг загального користування державного значення Київ-Чоп (М-06) на ділянці Львів-Сколе, Одеса-Рені (М-15), Львів-Радехів-Луцьк (Н-17) та Сколе-Славське (Т-14-24) шляхом залучення відповідних бюджетних ресурсів", - йдеться у пояснювальній записці.

Як наголошується, на період проведення експерименту для реалізації зазначених заходів до спеціальних фондів відповідних обласних бюджетів, спрямовуються 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, ПДВ з ввезених на митну територію України товарів, що справляються під час митного оформлення на територіях Одеської, Волинської, Львівської та Чернівецької областей.

Кабміну доручено затвердити методику розрахунку щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів у територіальному розрізі з урахуванням факторів, що впливають на обсяги таких платежів, а також щомісячно інформувати Верховну Раду, президента та Рахункову палату про реалізацію експерименту.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, після тривалої перерви 26 серпня відновили ремонтні роботи на трасі Луцьк-Радехів-Львів. ФОТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 3 Вересня 2015 20:37
За рахунок спиртовозів?
прокурор Показати IP 3 Вересня 2015 20:50
Краще за рахунок конфіскованого майна митників і начальників, почати з Микитюка і далі по списку .......
шрек Показати IP 3 Вересня 2015 21:51
слойованими долларами!
ГАНЬБА вор.владі Показати IP 4 Вересня 2015 10:18
коментар було видалено
ГАНЬБА вор.владі Показати IP 4 Вересня 2015 10:20
коментар було видалено
ГАНЬБА індексаційном Показати IP 5 Вересня 2015 23:07
ГАНЬБА ІНДЕКСАЦІЙНОМУ ВОРУ ЯЙЦЕНЮКУ-********** !!!!!!!!!!!!!
Че Показати IP 18 Жовтня 2015 14:01
Дорогі журналісти, не пишіть будь-ласка заголовків подібного змісту. Немає коштів митниці, є кошти платників податків, що були сплачені ними під час митного оформлення вантажів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus