USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дороги, школи, культура: на що нардеп просить гроші для Волині

8 Червня 2018 14:57
Профінансувати ремонт дороги, яка сполучає Волинь з Білоруссю, виділити гроші на побудову шкіл в селах Башлики та Стобихівка, а також забезпечити фінансування відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки просить нардеп від 23 округу Волині Ірина Констанкевич.

Про це йшлося під час виїзного засідання бюджетного комітету Верховної Ради у Луцьку.

Першочергово депутат звернула увагу на те, що Україна втрачає людський потенціал та робочі ресурси через «перекидання» фінансування освіти на місцеві бюджети.

«Щороку до 700 тисяч працездатної молоді ми втрачаємо, бо вони виїжджають за кордон. Якщо нічого не змінити, то ця цифра може зрости до 2,2 млн. Прошу звернути увагу на освітній сегмент, він дуже потрібний для Волині і України», - зазначила нардеп.

Також вона підготувала звернення до бюджетного комітету, в якому передала прохання тисяч жителів Волині, які просять відремонтувати автошлях Р 14, який починається у Луцьку, проходить через Ківерці, Колки, Маневичі, Любешів, Дольськ та закінчується на кордоні з Білоруссю.

Також нардеп просить звернути увагу на фінансування побудови шкіл, які закладені в бюджеті ще у вересні. Йдеться про села Башлики і Стобихівка, куди досі не виділили кошти.

Аналогічна ситуація і з виконанням постанови про відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки – кошти на неї досі не виділили, попри те, що депутати проголосували за відповідну постанову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus