USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дороги, техніка, ремонти: на що волинські громади витратять 4,5 млн

18 Грудня 2021 07:58
У грудні вчергове розподілили кошти державної субвенції «соцеконому». Серед отримувачів коштів – низка волинських громад.

Про це йдеться у розпорядженні уряду від 9 грудня.

Згаданим документом Кабмін розподілив кошти для місцевих бюджетів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Зокрема, бюджет Копачівської сільської територіальної громади отримав 390 тисяч гривень на капітальний ремонт вулиці Молодіжної в селі Любче. Ремонт передбачається на відрізку від вулиці Ковельська до вулиці Тиха. Ще 360 тисяч громаді виділили на реконструкцію приміщень інтернату ЗОШ І—ІІІ ступенів під ЦНАП та офісні приміщення в селі Копачівка.

Городищенській сільській територіальній громаді передбачили 900 тисяч гривень на реконструкцію Чаруківського дошкільного навчального закладу «Дзвіночок».

Бюджет Затурцівської сільської територіальної громади отримає 1,25 мільйона гривень на капітальний ремонт вулиці Першотравнева в селі Маньків.

Пів мільйона гривень спрямували до бюджету Берестечківської міської територіальної громади: 200 тисяч на придбання комп’ютерної техніки, мультимедійного обладнання та оргтехніки для закладів освіти та 300 тисяч на реконструкцію спортмайданчика під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту на вулиці Івана Богуна у місті Берестечко.

Ще 1,1 мільйона гривень виділили Рожищенській міській територіальній громаді. З них 200 тисяч спрямували на придбання комп’ютерної техніки для відділу «Центр надання адміністративних послуг Рожищенської міської ради». Ще 900 тисяч витратять на придбання медичного обладнання: лапароскопічної стійки для КП «Рожищенська багатопрофільна лікарня».

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus