USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Доступна іпотека»: де лучанам придбати омріяні квадратні метри*

27 Квітня 2021 08:00
Лучани активно оформлюють кредити на житло за програмою державного кредитування «Доступна іпотека 7%». Відповідно до її умов, житло можна купити в акредитованого забудовника. Однією з перших до участі в програмі акредитувалася Будівельна компанія ЛДБК. І перші лучани, які придбали житло за доступною іпотекою, купили помешкання саме в ЖК «Caramel Residence».

Відповідно до програми, сім’я, яка складається з двох осіб, може придбати для себе помешкання площею 50 квадратних метрів. Якщо ж житло купують на більше людей, то на кожного наступного члена сім’ї додається по 20 квадратних метрів.

Якщо квартири в новобудовах площею 70 і більше квадратів у Луцьку знайти легко, то з помешканнями на 50 квадратних метрів усе складніше. Бо зазвичай однокімнатні квартири або надто малі й тісні (часом – навіть менш як 45 квадратів), або ж є двокімнатні квартири, де площа дещо більша і не вкладається в передбачені нормативи.
Але вихід насправді є. Бо якраз у ЖК «Caramel Residence» від ЛДБК є вибір однокімнатних квартир площею 49,5-50 квадратних метрів.
«Саме такі однокімнатні помешкання, які передбачені плануванням у наших «жовтих» будинках, мають популярність. Їх майже повністю розкупили, особливо після старту програми пільгового іпотечного кредитування. У п’ятому будинку таких залишилося всього лише три. Але хочу заспокоїти клієнтів і повідомити, що ми вже подали на акредитацію шостий будинок, де теж передбачені такі «одинички». Тому зараз для охочих скористатись програмою пропонуємо такі ж варіанти планувань у шостому будинку, що наразі в процесі акредитації», – запевняє керівниця відділу маркетингу компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

Отже, чому саме ці варіанти такі популярні? По-перше, квадратура. Для однокімнатної квартири 50 квадратів означає, що всі приміщення тут доволі просторі.
По-друге, ці квартири мають сучасне планування з великою кухнею-вітальнею. Тож кухня перетворюється з місця приготування їжі на місце зустрічей і частково робочу зону, а спальня залишається спальнею. Плануванням також передбачений чималий коридор, який легко зонувати, там можна облаштувати велику шафу-купе. Додатковий бонус у деяких варіантах – ніші, в яких навіть можна зробити повноцінну гардеробну кімнату, абсолютно не відбираючи площі у функціонального простору. Варто додати, що саме такі планування актуальні для молодих сімей із двох-трьох людей, адже тут можна облаштувати і спальні місця, і місця для відпочинку кожному із членів родини.

По-третє, засклені й утеплені лоджії, де можна або ж організувати місце для відпочинку, або ж робочий стіл (забудьмо нарешті про балкони як про місце для зберігання всякого «потребу»).

Але все одно багатьох турбує, чи можна комфортно розміститися в однокімнатній квартирі й не натикатися повсякчас на кутки меблів, не відчувати себе замкненим у тісній комірчині? Насправді у цих квартирах це цілком реально.
«Ми вирішили допомогти клієнтам і разом з дизайнерами запропонували кілька варіантів оформлення помешкань у класичному, мінімалістському та скандинавському стилях, щоб показати, що однокімнатну квартиру можна облаштувати з комфортом. Головне – правильно розпланувати простір. Такі квартири – з великими кухнями-вітальнями – були вже давно затребувані на ринку. А те, що якраз наші одинички за квадратурою так чітко вписалися в нормативи програми пільгової іпотеки, я сприймаю як сигнал, що ми обрали потрібний напрямок роботи і навіть випередили час, бо ж планування розробляли ще задовго до появи першої інформації про «Доступну іпотеку», – резюмує Ірина Кушпель.


По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus