USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Досить відсиджуватися, пора працювати, – Арестович звернувся до українців у тилу

12 Березня 2022 15:50
Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович закликав українців із заходу та центру країни повертатися до нормального соціально-економічного життя.

Про це він сказав у своєму відеозверненні в Facebook.

Олексій Арестович зазначив, що на заході та в центрі українцям потрібно запускати економіку, зокрема відновлювати роботу бізнесу.

«Ми вже 17-й день як маленькі діти скачемо від радості, бо дорослі пішли і можна нічого не робити. Але якщо це триватиме й надалі, то настане крах економіки», – наголосив він.

Як додав, до нього надходить інформація про те, що багато людей не працюють.

«Потрібно виходити на роботу. Зрозумійте, ми зупинили ворога практично скрізь, окупанти вже ніде не наступають. Якраз зараз – час, аби знову почати нормальне життя. Зокрема повертатися до шкіл – це вирішує Міністерство освіти. І малому, і середньому, і великому бізнесам потрібно відновлювати діяльність», – сказав радник керівника Офісу Президента України.
Олексій Арестович закликав людей тренуватися, виховувати дітей і відновлювати звичний спосіб життя.

«Ми маємо дві проблеми: фронт і тил. Зараз ви – тил. Тил – це друга після фронту важлива тема. Тил – не місце, де люди просто відсиджуються, тил – це там, де люди забезпечують фронт і працюють на фронт», – пояснив він.

Звернув увагу, що потрібно запускати економіку. Якщо цього не зробити, через місяць-два в українців закінчаться гроші, що може призвести не тільки до економічної, а й до соціальної та політичної криз.

Нагадаємо, раніше запускати економіку та відновлювати виробництво там, де це можливо, українців закликав прем'єр Денис Шмигаль.

До лучан подібне звернення оприлюднював і міський голова Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 12 Березня 2022 17:17
Льошенька, а як працювати, коли бензин і соляра по 45-47? Я не розвожу соплі та паніку - якщо робота напряму зав''язана на доставку товару - як проводити ціноутворення? Перекладати на плечі людей? - Не маю морального та людського права. І магазини, де пакет соняшникового насіння коштує 40 гривень, також розумію. Скажи - в який бік рухатись?
Мешканка Показати IP 12 Березня 2022 17:46
Вже в українців нема за що жити. Нема дизпалива. Маршрутка ходить раз 2, Год.Вже економіка стоїть. Про ви говорите пане Арестович. Яка праця. І її ніде немає.
Мешканка Показати IP 12 Березня 2022 18:16
Радник президента на російській говорить. Хай їде і подивитися що запускати де 60%.людей без роботи. Нема за що запускати. Вам Європа дала євро кидай на захід і будем працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus