USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Довга дорога додому: в Торчинській громаді попрощалися з Героєм Сергієм Семеновим

3 Лютого 2024 18:57
У селі Веселе Луцького району прощалися із захисником Сергієм Семеновим, який загинув ще у квітні 2022 року в запеклих боях з окупантами у Харківській області поблизу населеного пункту Ізюмське.

Про це повідомили в Торчинській громаді.

Після закінчення школи Сергій здобував фах юриста. Довгий час працював у Торчинському професійному ліцеї юрисконсультом. Одружився. Одне за одним народилося двійко дітей: синочок та донечка. Треба було утримувати сім'ю. І Сергій поїхав за кордон на роботу. Мріяв дати достойну освіту своїм дітям, мріяв побудувати новий будинок…

Але все змінила війна. Повномасштабне вторгнення, яке розпочалося у день народження Сергія, 24 лютого.
На той час чоловік був у Польщі, здавалося б, в безпечному місці. Але щирий, відданий захисник повернувся з-за кордону, щоб мужньо та віддано боронити нашу свободу. І ціна нашого миру, на жаль, дуже висока.
Сергій Семенов з квітня 2022 року перестав виходити на зв'язок. Дружина Тетяна до останнього вірила, що він у полоні. Щонеділі ходила до церкви, молилася, аби побачити коханого чоловіка живим… Але сталося найгірше. Підтвердили його смерть.
1 лютого 2024 року відбулася заупокійна панахида за загиблим Героєм та громадське прощання.

В останню путь проводили загиблого зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Він боровся як Герой та помер як Герой.
Війна забрала життя відважного захисника, люблячого сина і брата, коханого чоловіка та батька, вірного друга, хорошого односельця.

Теплими спогадами про Героя поділилася староста села Веселе Тетяна Торлупа: «Надійний, дуже простий, хороший. Він був справжнім другом, мужньою, рішучою і водночас доброю, надзвичайно світлою людиною. Сергій понад усе любив і цінував сімʼю. Був прекрасним чоловіком і неймовірно турботливим батьком. У Героя залишились дружина, син та донька».
«Смерть Сергія Семенова – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності. Розділяємо біль невиправної втрати та висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким Героя. Відважний син України назавжди залишиться у нашій пам’яті і в наших серцях! Вічна памʼять та слава Герою!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus