USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Довідку від лікаря можна буде отримати онлайн

22 Листопада 2018 15:57
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що з наступного року почнеться електронізація медицини.

Можна буде укласти електронну декларацію з лікарем, отримувати електронні рецепти, електронні лікарняні, електронні довідки, вести електронну історію хвороби, повідомляє delo.ua.

За словами Супрун, один із пріоритетів Міністерства охорони здоров'я на 2019 рік - переведення багатьох послуг в систему eHealth.

Послуги на кшталт електронних рецептів, електронних лікарняних, електронні довідки повинні бути переведені на систему eHealth до кінця 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 22 Листопада 2018 16:52
И лечит госпожа Супрун всех украинцев тоже онлайн. То рекомендации пропишет в интернете как правильно чихать, то учит как правильно запивать антибиотики, то убеждает всех правильно и сбалансированно питаться, особенно зимой, правда, не пишет на что купить продукты, то призывает курильщиков бросить эту вредную привычку...Одним словом, "министерка" занимается обязанностями патронажной сестры сельской амбулатории. Во об одном не рассказывает и.о. министра: почему разрушена медицина? почему 70% лекарств - фальшивые? почему на одного рождающегося в Украине двое умирают? При разбитых дорогах, из-за чего машины скорой не могут доехать в 30% сел, при техническом оснащении больниц по уровню 30-х годов прошлого века, при тотальном дефиците врачей высокой квалификации госпоже Супрун осталось внедрить электронную медицину. Издевательство над Украиной!
медик Показати IP 22 Листопада 2018 17:25
Може вона це все довела до такої "ручки" за кілька місяців??? Чи хто в нас керував ці всі роки? Навіть не знаєте кому ці всі питання задати? чи спеціально наклепи наводите?!
Навуходоносор Показати IP 22 Листопада 2018 17:52
Вот уже и "медик" защищает честь мундира! Прозябание медицины и зашкаливающие взятки людей в белых халатах, клявшихся Гиппократом он называет "наклэпом"! Да никто и не спорит, уважаемый "медик", что и до госпожи Супрун воровали, да только не знала наша медицина таких разрушительных реформ и таких масштабов воровства! А в это время "министерка" учит меня, что чихать надо в локоть, это будет правильно. Да чихать народу на такого чиновника! Кстати, свой диплом о высшем образовании, она общественности так и не представила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus