USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Дозвіл на видобуток бурштину на Рівненщині може отримати фірма з РФ

25 Грудня 2016 14:50
Дозвіл на видобуток бурштину у Володимирецькому районі Рівненщині може отримати російська компанія, йдеться у сюжеті Фактів.

Держгеонадра вже схвалили пакет документів фірми, і це при тому, що його статутний капітал всього 1000 гривень. Папери відправили на узгодження в Рівненську ОДА, депутати планують розглянути це питання вже через тиждень.

Тим часом активізувалися в регіоні і нелегальні шукачі бурштину. Оперативний штаб, який працював там з весни - згорнувся, тому зараз там миють сонячні камені, не ховаючись.
До слова, нагадаємо, вже другу сесію підряд Рівненська обласна рада віддає багаті на бурштин землі фірмам із засекреченим корінням. Як з`ясувала «Четверта влада», минулого разу землі віддали фірмі екс-регіонала Володимира Продивуса. Сьогодні ж 457 гектарів отримала новостворена фірма «Санкамян». Окрім незнайомого рівнянам Лян Яна ниточки від неї ведуть до сарненського нардепа Сергія Євтушка і екс-начальника міліції Волині Віктора Лисюка. Про те, хто стоїть за бурштиновим дозволом - далі читайте ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слава Показати IP 25 Грудня 2016 14:59
Украіні??? І що хотіти від с**катих та пузатих дядьків в Києві коли місцеві ще продажніші від них! і чого мовчить після цього журналістка зі Здолбунова? Чим вона краща від злодіів з мандатом?
ка-цап Показати IP 25 Грудня 2016 16:16
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus