USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Друга медаль України на старті Кубка світу з біатлону

4 Грудня 2014 21:00
Услід за "сріблом" українця Сергія Семенова на першому етапі Кубка світу в Остерсунді (Швеція), на "бронзову" сходинку п'єдесталу також в індивідуальній гонці піднялася у четвер його співвітчизниця, олімпійська чемпіонка в естафеті Валя Семеренко. Про це повідомляє «Укрінформ».

Сумчанка подолала дистанцію 15 км з чотирма вогневими рубежами з ідеальною стрільбою. Це дозволило Валі Семеренко замкнути першу трійку лідерів гонки, повідомляє Укрінформ.

Кращий час на дистанції, незважаючи на два промахи, показала триразова олімпійська чемпіонка Дар'я Домрачева з Білорусі, яка випередила Семеренко на 38 секунд. "Срібло" виграла Кайса Макаряйнен з Фінляндії, відставши від переможниці на 28 секунд.

Інша олімпійська чемпіонка в українській естафеті Юлія Джима з одним промахом фінішувала на 15-й позиції. Ольга Абрамова у підсумковому протоколі - 37-ма (2 промахи), Наталія Бурдига - 40-ва (3), Анастасія Меркушина - 51-ша (2), Юлія Журавок - 59-та (2) з 94-х учасниць.

Завтра в Остерсунді день відпочинку. А в суботу чоловіки і жінки вийдуть на дистанції спринтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віктор Показати IP 4 Грудня 2014 21:17
а почему не пишут как выступила самая могучая самая великая самая .....самая....но россия еще себя покажет....як кажуть поляки - вср...мсі а не дамсі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus