USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Друга поспіль перемога «Динамо» в Лізі Європи

3 Жовтня 2014 08:46
Другу поспіль перемогу у Лізі Європи здобуло "Динамо". Про це інформує Експрес.

Ярмоленко, Кравець і Теодорчик принесли киянам другу єврокубкову звитягу. У матчі 2-го туру динамівці перемогли румунський "Стяуа" з рахунком 3:1. Київський ФК влаштував пекельні стартові хвилини для румун.

Супермоментом не встиг скористатися Артем Кравець після прострілу Андрія Ярмоленка на 18-й хвилині. "Стяуа" відповів гострим ударом Александру Чипчу, який парирував Рибка.

Нарешті на 40-й хвилині "Олімпійський" вибухнув шаленими оваціями - Ярмоленко у стрибку в дотик замкнув навіс-черпак Юнеса Беланди. Та й загалом Андрій провів прекрасну гру, згодом двічі асистувавши партнерам.

Румунські "армійці" ледь не зрівняли рахунок. Габріел Янку у боротьбі з Відою зміг пробити головою з кількох метрів від воріт. Але вище... У другому таймі Кравець та Ленс запороли розкішні виходи один на один. Та згодом реабілітувалися. Джермейн побіг у наступ лівим флангом, запустив "свічку" направо, де Ярмоленко витягнув її на Кравця і Артем з ходу поцілив у ворота. "Стяуа" відіграв один м'яч на 89-й хвилині. Раул Русеску головою забив після кутового та скидки.

Але останнє слово за собою залишив Лукаш Теодорчик. Щойно вийшовши на заміну, поляк вийшов переможцем у ближньому бою з голкіпером "Стяуа". Отож, "Динамо" виграє другий матч поспіль і закріплює за собою перше місце у групі J із 6-ма очками. 23-го жовтня кияни поїдуть у Данію на матч з "Ольборгом". "Стяуа" ж вдома зіграє з португальським "Ріу Аве"...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus