USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Легія» - «Металіст» 2:1. ЛІГА ЄВРОПИ

6 Листопада 2014 22:05
Ліга Європи УЄФА. Якщо шанси на вихід з групи у харків'ян залишаються примарними, то можливість відстояти свою честь і змусити вболівальників знову повірити в команду - все така ж реальна.

Команді Рахаева потрібно брати реванш за поразку від поляків, але чи вдасться «Металісту» зломити опір суперника?

«Легія», вигравши у слобожанців в Києві, стала однією з трьох команд (разом з московським «Динамо» і «Фіорентиною»), які поки не втратили жодного очка в поточному розіграші. Поляки не пропускають в п'яти останніх матчах в єврокубках, в тому числі в чотирьох поспіль поєдинках Ліги Європи (в основній сітці). Це повторення рекорду, який належить ще шести клубам, але в разі ще однієї «сухої» перемоги над «Металістом» польський клуб встановить нове досягнення. В поточному турнірі також не пропускали ще чотири команди - «Фіорентина», «Сент-Етьєн», «Торіно» та «Інтернаціонале».

Джерело: europaleague.footballua.tv

ЧИТАТИ ЩЕ: СЬОГОДНІ – ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ВЕЧІР. ТРАНСЛЯЦІЇ МАТЧІВ

На 22-й хвилині харків'яни відкривають рахунок. Неймовірний за красою гол забиває Василь Кобін. Жажа прострілив зліва від кутового прапорця , Торрес штовхнув п'ятою м'яко м'яч з лінії штрафної в її центр , а звідти Кобін , без роздумів пробив ножицями через себе - і м'яч , на диво , залетів у дальню "дев'ятку " . Неймовірна краса - 0 : 1.

Та вже на 29-й хвилині «Легія» зрівнює рахунок. Також з кутового зрівнюють рахунок поляки. Кухарчик подав зліва, помилився на виході Дишленкович - пішов на м'яч, але не дістав до його. А на дальній штанзі Березовчук програв боротьбу Сагановському, який і відправив м'яч у ближній кут 1:1.

На 83-й хвилині поляки виходять вперед. Косецький і Дуда роблять що хочуть з обороною "Металіста". Перший з трьома суперниками на плечах змістився зліва в центр і віддав розрізану передачу в центр штрафного, а другий просочився між двох центральних захисників і відправив м'яч у сітку повз Дишленковича 2:1.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus