USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Динамо» програло у Лізі Європи

23 Жовтня 2014 22:15
У рамках третього туру групового етапу Ліги Європи київське "Динамо" програло в гостях данському "Ольборгу" - 3:0.

На передматчевій прес-конференції тренер данців заявив, що і нічия з киянами була б прекрасним результатом, - повідомляє "Gazeta.ua"

Перший тайм відбувся під "диктовку" гостей. Динамівці мали кілька забійних моментів, в яких або воротар рятував команду, або стійка воріт. Дуже старався Ярмоленко Андрій (на фото), якому цього дня виповнилося 25 років. А ось "Ольборг" не показав нічого особливого, але зміг скористатися двома грубими помилками киян в обороні і забити два голи. Особливо "відзначився" в захисті Драгович.

У другій половині зустрічі "Динамо" зіграло ще слабше. Флангові передачі киян, якими українці раз за разом намагалися загострити ситуацію в штрафній, без праці розбиралися данськими захисниками. За 45 хвилин підопічні Реброва не змогли створити жодного по-справжньому небезпечного моменту. Замість цього пропустили на останніх хвилинах.

Відзначимо, що в паралельному матчі групи J "Стяуа" обіграло "Ріу Аве". Після цього у трьох команд стало по 6 очок. "Динамо" через кращу різницю м'ячів залишилося на другій сходинці таблиці. В четвертому турі (6 листопада) "Динамо" знову битиметься з "Ольборгом", але вже в Києві.

"Ольборг" - "Динамо Київ" (Київ) - 3: 0,

Відео ТСН.



Голи: Еневолдсен 11 - 1: 0, Томсен 39 - 2: 0, Томсен 90 - 3: 0

Склади команд:

"Ольборг": Ларсен, Петерсен, Гортер, Теландер, Еневолдсен (Фредеріксен 86), Вюрц (Аугустінуссен 83), Рісгор, Томсен, Брун, Хеленіус (Якобсен Андерс 70), Далсгор;

"Динамо": Рибка, Данило, Драгович, Віда, Бурда, Сидорчук, Рибалка (Велозу 46), Беланда (Теодорчик 67), Ленс (Гусєв 76), Ярмоленко, Кравець.

Попередження: Вюрц 54, Теландер 77 - Бурда 57, Беланда 65, Данило 88.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
макітра Показати IP 24 Жовтня 2014 00:20
Шиба шо дєлає - збрив вуса і тут шахта рекордно виграла і київ рекордно програв Треба приклєїти назад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus