USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Друга поспіль перемога «Волині» на снігу

1 Грудня 2014 08:17
Вже другий раз поспіль погода вирішила випробувати на міцність гравців луцької «Волині», але на засніжених полях лучани поки що грають із 100% результатом. Про це йдеться на сайті клубу.

Початок матчу за рішенням головного арбітра та делегата ФФУ було відкладено на 30 хвилин, за цей час працівникам стадіону не без допомоги важкої техніки вдалося розчистити газон від снігу та нанести розмітку. О 14.30 команди з’явилися на полі і гру таки було розпочато.

Перші хвилини пішли на звикання гравців до незвичних погодних умов, при яких велику роль відграють довгі паси та стандартні положення. І ось, коли секундна стрілка робила лише свій восьмий оберт, Кобахідзе подав кутовий з лівого флангу, захисники вибили м’яч прямісінько на Бабенка і після навісу у його виконанні м’яч потрапив до ніким не прикритого Шабанова, якому не склало труднощів переграти Гальчука ударом з 7-ми метрів – 1:0. Вже через дві хвилини лучани могли подвоїти рахунок - після довгої передачі з глибини поля, Кобахідзе увійшов у штрафний з лівого флангу і пробивав у дальню «дев’ятку», але м’яч по-зрадницьки влучив у хрестовину воріт «Іллічівця».

Опинившись у ролі лідерів «хрестоносці» і не думали зупинятись на досягнутому, більшість ігрового часу проводячи на половині поля номінальних гостей. В ці хвилини все більше помітним на полі був кращий бомбардир «Волині» у чемпіонаті – Бікфалві, який і сьогодні виконував роль нападника у тактичній схемі Віталія Кварцяного. Спочатку Ерік, обігравши Яворського, зробив сильний простріл у воротарський майданчик, де, на жаль, нікого із партнерів Бікфалві по нападу не опинилося. А в наступній атаці, румунський збірник, отримавши пас від Кобахідзе у штрафному, першим доторком підробив собі м’яч і одночасно поклав на газон Суходуба, а другим, - увігнав смугастого у сітку – 2:0.

Пройшло десять хвилин, як Еріку вдалося оформити дубль і вийти на перше місце у списку бомбардирів чемпіонату. Після невдало виконаного кутового з правого флангу, Мемешеву вдалося сильно прострілити на лінію воротарського де ще залишалися Жуніч і Шабанов, і після боротьби з захисниками, м’яч відскочив під удар Еріку, постріл якого з 6-ти метрів був для Гальчука таким, що не береться.

Здавалося, що 3:0 у перші півгодини гри можуть стати для «Іллічівця» повторенням кубкового матчу сезону 2011/12, коли лучани здобули перемогу з рахунком 7:1, але іншої думки були футболісти з Маріуполя, яким на 31-й хвилині вдалося скоротити розрив у рахунку. Після виконаного штрафного головою пробивав Тотовицький – Неділько відбив м’яч перед собою і на добиванні вдало зіграв Яворський. Через п’ять хвилин Тотовицький отримав шанс у виході один на один з Недільком, а м’яч після його удару пройшов повз дальню стійку воріт «Волині».

Другий тайм очікувався з неабияким інтересом передусім тому, чи вдасться «Іллічівцю» відігратися або ж «Волині» довести матч до розгрому. Але за доволі тьмяної гри з небезпечних моментів можна виділити лише дальні удари у виконанні Тотовицького і Матея.

Отож за підсумкових 3:1 із «Іллічівцем» волиняни потрапили у єврокубкову зону турнірної таблиці де і спробують закріпитися перед зимовою перервою.



ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРЕМОГА «ВОЛИНІ» НАД «ІЛЛІЧІВЕЦЕМ»: 3:1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 09:46
Який тупий придумав футбол на снігу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus